Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023: Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Άνοιγμα στους Στρατιωτικούς, τους Αστυνομικούς και ισχυροποίηση του Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοντούνται με ξεκάθαρους όρους οι επιλογές και οι βασικές κατευθύνσεις αυτού του αστικού κόμματος εξουσίας.
'Ένα αστικό κόμμα στρατευμένο στην ενδυνάμωση του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, στυλοβάτης συγκεκριμένων αστικών πολιτικών και στρατηγικών συμμαχιών με τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, το Ισραήλ και τα Αραβικά αντιδραστικά καθεστώτα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι βασικοί στόχοι του ελληνικού κεφαλαίου το οποίο επιδιώκει να αναβαθμιστεί διαμέσου του πολέμου  και ταυτόχρονα να εγγυηθεί καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα απέναντι σε κάθε Εχθρό.

Όποιος βρεθεί μπροστά στον φράχτη θα πατά ήδη σε ελληνικό έδαφος-Αμφισβητούμενες νησίδες και στον Έβρο – Στο Αιγαίο εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα
“Η όποια αποτρεπτική λειτουργία θα σχετίζεται με την ιδέα ότι όποιος προσπαθήσει να περάσει από εκεί θα συλλαμβάνεται. Αλλά εφόσον θα μείνουν περίπου 100 χλμ. χωρίς φράχτη, το πιθανότερο είναι οι ροές των μεταναστών να μετακινηθούν προς τα τμήματα όπου δε θα υπάρχει τέτοιο εμπόδιο” επισημαίνει
Συνέντευξη στον Μάνο Χατζηγιάννη

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα του πρώην Αντιναυάρχου Ευ.Αποστολάκη και της  πρώην Αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομία Ζαχαρούλα Τσιριγώτη σηματοδοτούν όλα αυτά, στο πλαίσιο της εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής Ασφάλειας που περιλαμβάνει τα δόγματα εναντίον και των Ασύμμετρων Απειλών.
Ποιος ξεχνά τις φιλοπόλεμες δηλώσεις του Αποστολάκη και την συνολική παρουσία του στα δημόσια πράγματα ως γκουρού του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και πρεσβευτή της σύσφιξης των σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ, με το ελληνικό κράτος να μετατρέπεται με ευθύνη των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ, με την στήριξη ΠΑΣΟΚ και ολόκληρου του αστικού κατεστημένου   ως το σημαντικότερο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και αιχμή του δόρατος της Ιμπεριαλιστικής Δύσης εναντίον της Ρωσίας.  
Διαβάζουμε στο βιογραφικό της Ζ.Τσιριγώτη:
Την 21 Ιανουαρίου 2017 τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, με κύρια καθήκοντα την καθοδήγηση, το συντονισμό, την εποπτεία και τον έλεγχο του έργου των αστυνομικών Υπηρεσιών στην επικράτεια, σε θέματα της αστυνομίας αλλοδαπών και προστασίας συνόρων.

Το αστικό κράτος αναβαθμίζει την συμμετοχή του στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και επεμβάσεις, ενώ παράλληλα θωρακίζει τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο.
Είναι ένας διπλός ρόλος με Τείχη του Αίσχους που αποδέχονται όλα τα αστικά κόμματα και τις απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις, έχοντας τις Πολεμικές και Κατασταλτικές δυνάμεις του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκφράζουμε την Καταδίκη μας.
Η απάντηση του Αντιπολεμικού Κινήματος πρέπει να δοθεί με ένα σύγχρονο εργατικό-διεθνιστικό-αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στα αστικά κόμματα και τις κυβερνήσεις του πολέμου και της καταστολής, ενάντια στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Καλούμε τους συνφάνταρους 
Να Μαυρίσουμε τη ΝΔ και την Ακροδεξιά, 
όλα τα Αστικά Κόμματα 
που Μαυρίζουν την Ζωή μας. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου