Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΑΤΖΗΠΕΝΤΗ - Άθλιες οι συνθήκες σίτισης για τους στρατιώτες στον Έβρο-θέλουμε 150 ευρώ μηνιαίως για να Αγοράζουμε Φαγητό!

Ποια μάνα και ποιος πατέρας Ανέχεται να συμβαίνουν όλες αυτές οι Αθλιότητες στο παιδί του;
O Μητσοτάκης μαζί με την άθλια ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο, μας έχουν πρήξει με τα Τείχη του Αίσχους στον Έβρο, τα τεράστια τεθωρακισμένα και τα κοινά περίπολα Στρατού-Αστυνομίας-Συνοριοφυλακής που κυνηγούν πρόσφυγες και μετανάστες.
Δεν ξεχνούν βεβαίως να μας πουν πόσο έχει αναβαθμιστεί ο Έβρος για τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ, στον ανταγωνισμό τους με την Τουρκία.
Παπαγάλοι δημοσιογράφοι και καθεστωτική προπαγάνδα αναφέρονται με τεράστια "εθνική υπερηφάνεια" στην πολεμική εμπλοκή-συμμετοχή τους  στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο δια αντιπροσώπων στην Ουκρανία.
Αυτό που ξεχνούν να μας πουν είναι ότι οι Φαντάροι Πεινούν....
Συνφάνταροι που Υποχρεώνονται να χαλάνε τα όποια λεφτά τους στο ΚΨΜ αγοράζοντας κανένα σάντουιτς για να χορτάσουν....
Αυτή είναι η Ξεφτίλα του Υπερήφανου Ελληνικού αστικού Στρατού!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πολλοί στρατιώτες πλέον αναγκάζονται να ξοδεύουν υψηλά ποσά για το φαγητό τους μιας και η κατάσταση στα μαγειρεία του στρατοπέδου έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. 
Πρόκειται πλέον για κοροϊδία απέναντί στους στρατιώτες οι οποίοι καταλήγουν να ξοδεύουν 5 ευρώ την ημέρα για την σίτιση τους από τα κυλικεία των μονάδων, την ώρα που μας Υποχρεώνουν σε στρατιωτική θητεία εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι τους. 
Κλασσικά παραδείγματα αυτής της αθλιότητας είναι 
κονσέρβα αρακάς με κονσέρβα χοιρινό που μυρίζει πολύ άσχημα, κοτόσουπα η οποία αποτελείται από νερό καρότο και κυριολεκτικά 50 γραμμάρια ψίχα κοτόπουλο 
και αποκορύφωμα τα μακαρόνια με κέτσαπ και κονσέρβες φασόλι στα φυλάκια . 
Η φέτα είναι πολυτέλεια και βγαίνει συνήθως σε επισκέψεις Ταξιάρχων και Επιθεωρητών. 
Όταν το φαγητό τυχαίνει να είναι γευστικά και ποιοτικά καλύτερο, οι μερίδες είναι τόσο μικρές που δεν γίνεται να χορτάσεις αν δεν φας 4 φέτες ψωμί. 
Υπάρχουν μέρες που ελάχιστοι στρατιώτες θα παν για φαγητό, αλλά δεν προβληματίζεται κάνεις στα μαγειρεία για το ποιοι είναι οι λόγοι. 
Την ίδια ώρα τα κυλικεία πλουτίζουν. 
Δεν γνωρίζουμε αν αυτό συμβαίνει λόγω χαμηλής χρηματοδότησης για σίτιση ή λόγω αισχροκέρδειας, αλλά αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Η Διοίκηση τι απαντά σε όλα αυτά;
Το Δ Σώμα Στρατού παίζει κανένα ρόλο;
Υπάρχει μόνο για να φροντίζει τους Αμερικανούς;
Συνάδελφοι πρέπει να μπει ένα τέλος στην Οικονομική μας Εκμετάλλευση.
Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί.
Βγείτε μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Ζητήστε Ακρόαση από Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Είναι Υποχρεωμένοι να σας ακούσουν.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να απαντήσουν ότι δεν ήξεραν.
Δε μπορεί οι Αξιωματικοί να τρώνε τόσο φθηνά πολυτελή γεύματα στις Λέσχες Αξιωματικών και εμείς να πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ κάθε μήνα μόνο και μόνο για να χορτάσουμε την πείνα μας.
Η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ που πανηγυρίζει για την αγορά RAFALE και F 35 είναι αυτοί που μας αφήνουν Νηστικούς.
Το κάνουν επίτηδες. 
Γράψτε και στείλετε ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ. 
Με τα κέρδη των ΚΨΜ που προέρχονται από τους φαντάρους καλύπτουν τα έξοδα συντήρησης εγκαταστάσεων και οχημάτων, ενώ κανείς δεν ξέρει που καταλήγουν όλα αυτά τα χρήματα.
Συνφάνταροι, πρέπει να τους Τιμωρήσουμε
Σας καλούμε να Μαυρίσετε τις εκλογές τον Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την Ακροδεξιά και όλα τα κόμματα εξουσίας που μαυρίζουν την ζωή μας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου