Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Πρωτόγνωρη εμπλοκή: Στην Αθήνα το “Συνέδριο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ 2023” – Να μην Επιτρέψει την διεξαγωγή του το Φοιτητικό Κίνημα

 

Πρωτόγνωρη εμπλοκή: Στην Αθήνα το “Συνέδριο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ 2023” – Πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ
Πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι στο Φοιτητικό Κίνημα και να πάρει σοβαρές Αντιπολεμικές Πρωτοβουλίες.
Η είσοδος των Αμερικανικών  και Νατοϊκών πολεμικών σχεδιασμών δεν γίνεται μόνο μέσω των συνεχών ασκήσεων, συνεκπαίδευσεων, πολεμικών προετοιμασιών εναντίον της Ρωσίας, των κολοσσιαίων εξοπλιστικών προγραμμάτων και των δεκάδων χιλιάδων προσλήψεων Μισθοφόρων Στρατιωτών και στρατιωτικών που για μια χούφτα ευρώ και δολαρίων θα βρεθούν να συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικές αποστολές εκτός συνόρων.
Γίνεται και μέσω της εκπαιδευσης και πιο συγκεκριμένα μέσω της σύνδεσης των Ελληνικών Πανεπιστημίων με τον Στρατό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Είναι χαρακτηριστική η προσπάθεια που κάνει η αμερικανική πρεσβεία να συνδεθεί με το καθηγητικό κατεστημένο, να το εντάξει στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ιδρύοντας μεταπτυχιακά, κάνοντας Ημερίδες, ενώ το ΝΑΤΟ πέρα όλων των άλλων στρατολογεί συστηματικά φοιτητές. 
Στο πλαίσιο αυτό, στην Αθήνα το Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί το Συνέδριο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ 2023 – NATO Training Technology Conference (NTTC) 2023 με θέμα «Training for a Complex World: Innovation, Resilience and Interoperability».
Το NTTC διεξάγεται σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα της Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ (NATO Allied Command Transformation – ACT), και φέτος για πρώτη φορά θα λάβει χώρα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών με συνδιοργανωτή το ΓΕΕΘΑ.
Στόχος του συνεδρίου όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα είναι η προώθηση και ανταλλαγή γνώσεων, η συνεργασία και οι ευκαιρίες δικτύωσης για την ενίσχυση των συλλογικών εκπαιδευτικών δυνατοτήτων των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.
Οι διοργανωτές σημειώνουν πως το Συνέδριο Τεχνολογίας Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ “θα σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες ιδέες και μια πλατφόρμα για ουσιαστική σύνδεση. Ετοιμαστείτε να μπείτε στον κόσμο των τεχνολογιών εκπαίδευσης αιχμής και να συμμετάσχετε μαζί μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος του εκπαιδευτικού τοπίου του ΝΑΤΟ“.
Εμείς γυρνούμε την πλάτη στο ΝΑΤΟ του πολέμου και της εξυπηρέτησης των στρατηγικών σχεδιασμών των ιμπεριαλιστικών χωρών της Δύσης.
Καλούμε το Φοιτητικό Κίνημα να μπει στην πρώτη γραμμή του Αντιπολεμικού κινήματος.
Να συμμετέχει σε ένα μαζικό και αποφασιστικό κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
Με μαχητικές πρωτοβουλίες να μην επιτρέψουμε την πραγματοποίηση του Νατοϊκού Συνεδρίου.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου