Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠ.ΟΠ.: Η Τεράστια Παγίδα είναι ότι στα 50 χρόνια Απολύεστε όλοι και πετιέστε στην Ανεργία!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η παγίδα του θεσμού των επαγγελματιών οπλιτών είναι η παρακάτω: 
στις προκηρύξεις δεν αναγράφεται πουθενά ότι με την πάροδο των 50 ετών ηλικιακά όλα τα στελέχη αυτόματα θα απολύονται από τις ένοπλες Δυνάμεις. 
Και ταυτόχρονα δεν θα έχουν το δικαίωμα σύνταξης μέχρι 60.
Εάν το γνώριζαν αυτό χιλιάδες ΕΠΟΠ, αν όχι όλοι, δεν θα είχαν κάνει τα χαρτιά τους για τις συγκεκριμένες προκηρύξεις. 
Για αυτό το χάσμα των δεκαετών πείτε μου ποιος επιχειρηματίας θα προσλάβει νόμιμα και με ένσημα ένα άτομο 50 ετών για να εργαστεί δεκαετή στην επιχείρησή του;

Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:
Σε Ελλάδα και Κύπρο προσλαμβάνουν ΕΠ.ΟΠ. -OBA για ορισμένα χρόνια και μετά τους πετούν στην Ανεργία
Σε σύντομο χρονικό διάστημα χιλιάδες Επαγγελματίες Οπλίτες και ΟΒΑ θα πεταχτούν στην Ανεργία.
Αποδεικνύοντας αυτό που αποκαλύπτει εδώ και χρόνια το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ότι το Υπουργείο Άμυνας επιδιώκει την στρατολόγηση φτωχών νέων, μικρών σε ηλικία, τους οποίους θα κρατά για ορισμένα χρόνια και μετά θα πετά στην Ανεργία, σε μια αδιάκοπη διαδικασία Ανακύκλωσης.
Την ίδια μεθόδευση ακολουθούν οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.
Δείτε:   
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΠΛΙΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ 
Το Υπουργείο Άμυνας ενδιαφέρεται να προσλάβει Οπλίτες με Σύμβαση στην Εθνική Φρουρά (στο εξής «ΣΥ.ΟΠ.»), για πλήρωση των κενών ή κενούμενων θέσεων από το σύνολο των θέσεων ΣΥ.ΟΠ. που εγκρίθηκαν με τις σχετικές Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, με ημερ. 13.5.2016 και 25.5.2017 και προσκαλεί άτομα που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα, ως καθορίζονται κατωτέρω, να υποβάλουν αίτηση για πρόσληψη. 
Οι εν λόγω Οπλίτες θα προσληφθούν με σύμβαση για αρχική περίοδο ενός έτους και μετά τη συμπλήρωση της περιόδου αυτής η σύμβασή τους δύναται να ανανεώνεται για περαιτέρω διαδοχικές χρονικές περιόδους ενός (1) μέχρι τριών (3) ετών, όπως ήθελε αποφασίσει το Υπουργικό Συμβούλιο, με ανώτατη συνολική διάρκεια της Σύμβασης τα δέκα (10) έτη.

Νέους Μισθοφόρους Στρατιώτες θέλουν Ελληνικός Στρατός και Εθνική Φρουρά για να εγγυώνται τις επενδύσεις πετρελαϊκών εταιρειών και εφοπλιστών, να πηγαίνουν σε ιμπεριαλιστικές αποστολές σε Βαλκάνια, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία.
Θύτες που κάνουν τη βρώμικη δουλειά, θύματα που θα τυλιχτεί το φέρετρο τους σε μια σημαία, αλλά δεν θα κλάψει κανείς τον Μιθσοφόρο του Πολέμου, τον ντυμένο στα χακί Μπράβο επιχειρηματιών, του ελληνικού κράτους και των Αμερικανών-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Καλούμε την νεολαία να Μην Καταταγεί ως Μισθοφόρος Στρατιώτης στις Ένοπλες Δυνάμεις.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com     

2 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται να το πούμε ότι μετά νέα δεδομένα που θέλει άτομα δεν θα πάρουν και βαθμό στο τέλος =κέρδος και μέγα ταλαιπωρία σε πολλά χωσε,γιατί πάντα μπαίνει κάποιου πρώην υπουργό το παιδί στο στρατό για χαρτζιλίκι και θα τρέχουν άλλη για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν λύσει όλα τα προβλήματα στο στρατό και έγιναν σκληρή στο επιτελείο του στρατού,πολεμοντας με τα διορθωτικά και της Α4 έχουν χάσει ,κάθε επικοινωνία με το πραγματικό κόσμο όταν τους χτυπάει το κλιματιστικό στο κούτελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή