Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

98 ΑΔΤΕ Μυτιλήνη: οι φαντάροι μετατρέπονται σε Θύτες και Θύματα στο άθλιο κυνήγι προσφύγων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΟΝΙΟΥ
Το βράδυ στέλνετε το παιδί μου να κάνει επιτήρηση-παρατήρηση 13 ώρες βλέποντας μέσα στην θάλασσα μήπως και αποτρέψει την είσοδο απελπισμένων  προσφύγων στο νησί.
Και την άλλη μέρα τον στέλνουν εκεί που στεγάζονται μετανάστες, σε μια απέραντη φυλακή, για να στήσει σκηνές επειδή πλέον δεν φτάνουν αυτές που ήταν στημένες πριν 3 χρόνια.
Είναι Ντροπή και Αίσχος αυτά που συμβαίνουν στη Μυτιλήνη.
Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε ένα τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο των Αμερικανών και υποχρεώνει τα παιδιά μας σε στρατιωτική θητεία, μετατρέποντας ειρηνικούς πολίτες σε Κυνηγούς, Δεσμοφύλακες προσφύγων-μεταναστών και αγγαρειομάχους για να υλοποιηθούν τα σχέδια της ΕΕ και της κυβέρνησης της ΝΔ, που μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκαναν τα νησιά φυλακές.
Αυτοί φταίνε για τη διάδοση του μίσους και του ρατσισμού, αυτοί στρώνουν τα χαλί στους φασίστες, που ενίοτε χρησιμοποιούν για να αποπροσανατολίζουν και χειραγωγούν, στοχοποιώντας τον ταλαίπωρο πρόσφυγα και όχι αυτόν που προκαλεί τη προσφυγιά. 
Ο Στρατός σας είναι κομμάτι ενός σάπιου συστήματος.
Τι δουλειά είχε ο Ελληνικός Στρατός στο Αφγανιστάν;
Τι δουλειά είχαν οι στρατιωτικοί στη Λιβύη;
Πέντε φέρετρα ήρθαν από εκεί και εσείς μοιράζεται FAKE NEWS, ενώ οι ακροδεξιοί καραβανάδες έχουν βγει στα κανάλια να λένε το πόσο απαραίτητες είναι αυτές οι αποστολές εκτός συνόρων.
Τα παιδιά μας δεν είναι Σκλάβοι, δεν είναι Αναλώσιμοι.
Αν θέτετε τέτοιες βρώμικες αποστολές να στείλετε τους γόνους των πολιτικών οικογενειών -και όλοι ξέρουν ποίες είναι αυτές, των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών που τρώνε από τις απ' ευθείας αναθέσεις.
Τα παιδιά μας δεν θα τα σκοτώσετε για να εξυπηρετήσετε τους επιχειρηματίες και τους Αμερικανούς.
Καλώ και τους άλλους γονείς να διαμαρτυρηθούν.
Αφήστε το  βύσμα κατά μέρος.
Για τα παιδιά μας πρέπει μαζί να αγωνιστούμε.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Συνάδελφοι και γονείς, μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να αγωνιστούμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου