Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Λιβύη: λίγο πριν την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν η κυβέρνηση επιλέγει την ερμηνεία του τροχαίου και η εισαγγελία διενεργει έρευνα!

Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει το σενάριο του τροχαίου δυστυχήματος λίγο πριν την συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη...
Στο «μικροσκόπιο» της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας μπαίνουν τα δραματικά γεγονότα στη Λιβύη μετά από παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αφορά το δυστύχημα προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως ανθρωποκτονία κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή από πρόθεση η και αμέλεια.
Στα ήδη υπάρχοντα σοβαρά ερωτήματα για το τι και πως συνέβη στην Λιβύη, έρχονται να προστεθούν αυτές οι κυβερνητικές επιλογές και δικαστικές παρεμβάσεις.
Τι πραγματικά γίνεται;
Κινήσεις που έρχονται σε αντίθεση ή ενδεχομένως να αλληλοσυνδέονται, προσδοκώντας να έχουν αντίκτυπο στις διακρατικές διαβουλεύσεις και να λειτουργήσουν εκτονωτικά καθώς οι πολίτες της χώρας μας καταδικάζουν τους χειρισμούς του Υπουργείου Άμυνας με ΥΕΘΑ τον Ν.Δένδια και το ΓΕΕΘΑ με Αρχηγό τον αντιστράτηγο Φλώρο;

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους λαούς και στις δύο όχθες του Αιγαίου να καταδικάσουν τόσο τον επικίνδυνο ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό και τις όποιες διαβουλεύσεις που εντάσσονται στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, όσο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Αυτές διέλυσαν την Λιβύη και απειλούν με Αφρικανικό πόλεμο, αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί φέρνουν την καταστροφή των λαών και την προσφυγιά.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου