Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Βλοχός: Στρατιωτικοί πήγαν να βοηθήσουν και εγκλωβίστηκαν

Βλοχός: Στρατιωτικοί πήγαν να βοηθήσουν και εγκλωβίστηκαν

Βλοχός: Στρατιωτικοί πήγαν να βοηθήσουν και εγκλωβίστηκαν μαζί με τους κατοίκους του χωριού – Η αποκάλυψη έγινε μέσω Σκάι

Κάτοικος του χωριού Βλοχός Μαγνησίας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, καθώς είχαν εγκλωβιστεί περίπου 100 άτομα στο χωριό και το μόνο κτίριο που μπορούσε να προσφέρει μια κάποια στέγη ήταν η εκκλησία, αλλά δεν χωρούσε όλους τους εγκωβισμένους.

Μάλιστα η κ. Τσιάκα, κάτοικος του χωριού αποκάλυψε ότι ακόμα και οι στρατιωτικοί που πήγαν να βοηθήσουν, εγκλωβίστηκαν μαζί με τους κατοίκους του χωριού.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, ο οποίος έλεγε να κάνουν υπομονή και να περιμένουν μέχρι το βράδυ για να πέσουν τα νερά!!!

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής ΕΔΩ, από το 00:41′ του βίντεο ή 10:38 ώρα όπως απεικονίζεται στην οθόνη της εκπομπής.

1 σχόλιο:

  1. Τι περιμενεις το μηχανικο ειναι για αυτα και τα αλλα τμηματα οπως με την αερογεφυρα που εχουν (εαν την συντηρουν) και οχι να στελνουν ατομα με φτυαρι και 20 τσουβαλια (λες και πανε να κλεισουν ρυακι) ο καθε αξιωματικος που δινει εντολες θα πρεπει να σκεφτεται χαζα που παει σε βαθμο ηλιθιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή