Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ενδοκυβερνητικός πόλεμος και πινγκ πονγκ ευθυνών-Κανείς δεν παραιτείται!

Μετρώντας νεκρούς στη Θεσσαλία δεν καλούμαστε μόνο να σταθούμε κριτικά απέναντι στο Υπουργείο Άμυνας και τον ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο για το ζήτημα της καθηστερημένης και εντελώς προβληματικής παρέμβασης των Ενόπλων Δυνάμεων.
Που κρύβεται πίσω από την προπαγάνδα του Μιλιταρισμού και την επικοινωνιακή προβολή του "κοινωνικού ρόλου του Στρατού που θα έρθει να σας σώσει'.
Γιατί αυτό που αποκρύπτεται είναι η κατάρρευση της Εθνικής Στρατηγικής Ασφάλειας και του κράτους της, της στρατιωτικοποιημένη Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης των φυσικών καταστροφών διαμέσου των Ενόπλων Δυνάμεων, που πατά στις πολιτικές των Μνημονίων που διέλυσαν τους μηχανισμούς των ΟΤΑ και της Πυροσβεστικής (όπως αντίστοιχα της Δασικής Υπηρεσίας), πρόβαλαν την ανάγκη του "Λιγότερου Κράτους" για να Ιδιωτικοποιήσουν και να ανοίξουν το δρόμο της κερδοφορίας για τους επιχειρηματίες!
Αυτό το μοντέλο του Επιτελικού Κράτους καίγεται στις Πυρκαγιές, πνίγεται στις πλημμύρες, απειλεί την ασφάλεια των πολιτών που συνειδητοποιούν ότι κατά Τύχη Ζούμε. 
Και φυσικά ούτε η κυβέρνηση αναλαμβάνει τις ευθύνες της, ούτε ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος.
Τι δηλώνει ο Κ.Μητσοτάκης ενώ τα ΜΑΤ ρίχνουν δακρυγόνα στους συγκεντρωμένους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας;
«Το κράτος θα σταθεί δίπλα σας»...
Δηλαδή η κυβέρνηση της ΝΔ που μας καίει, μας πνίγει, μας καταστρέφει, μας σκοτώνει, θα μας αποζημιώνει με τα λεφτά από τους φόρους του εργαζόμενου λαού μας.
Όλα αυτά τα pass του Κ.Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του δεν μπορούν να επαναφέρουν τη ζωή τους στην «κανονικότητα» που τους τάζει από το 2019…
Ο Κ.Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί ότι «θα φτιάξει το κράτος» και κάπως έτσι προέκυψε το λεγόμενο επιτελικό κράτος. 
Μόνο που όπως φαίνεται το «θα τα φτιάξει ο Μητσοτάκης» είναι ιδιωτικοποίηση του κράτους. 
Ακόμη και στις διασώσεις πολιτών σε καταστάσεις δραματικές…

Προκαλεί ο Ενδοκυβερνητικός πόλεμος και το πινγκ πονγκ ευθυνών!
Διαβάστε αθλιότητες που διακινούν τα φιλοκυβερνητικά σαιτ που αποπροσανατολίζουν και ξεπλένουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

"Σε αυτό το κλίμα όμως έχει αγριέψει και ο ενδοκυβερνητικός πόλεμος. 
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει για τη δυναμική παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση. 
Δηλαδή λέει ότι ανέλαβαν δράση, όταν πήραν εντολή από το αρμόδιο υπουργείο, δηλαδή από τον Βασίλη Κικίλια που προΐσταται του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης. 
Τώρα μην έχετε αυταπάτες ότι δε θα την πληρώσει κανένας. 
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός την περασμένη Παρασκευή τι είπε; «το τι δεν πήγε καλά και ποιος φταίει, θα εξεταστεί σε δεύτερο χρόνο». 
Αυτός ο δεύτερος χρόνος δε θα αργήσει. 
Στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα, εκτός του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Βασίλη Κικίλια, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. 
Στον Β. Κικίλια καταλογίζουν πλήρης αδυναμία να ανταπεξέλθει στις απανωτές κρίσεις που έχει κληθεί να διαχειριστεί από την ημέρα που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο. 
Για τον Κ. Φλώρο λένε ότι υπήρξε καθυστερημένη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού των πολιτών. 
Οι πολίτες στις πληγείσες περιοχές είναι απογοητευμένοι. 
Εκτός από τα φυσικά φαινόμενα με τις συνέπειές τους, είναι έξαλλοι και με όσα έχουν γίνει ή δεν έγιναν όλα αυτά τα χρόνια.

Αλήθεια, υπάρχει ή όχι σχέδιο Ξενοκράτης;
Εφαρμόστηκε, πότε και πως;
Στο Υπουργείο Άμυνας προΐσταται Υπουργός Άμυνας ή παίζει διακοσμητικό ρόλο; 
Ποια είναι τα έργα που έγιναν ή δεν έγιναν στη Θεσσαλία και γιατί;
Ποιες ήταν οι προτεραιότητες της κυβέρνησης;
Ποιες είναι οι ευθύνες του Ν.Χαρδαλιά του οποίου η τελευταία κίνηση ως ΥΦΕΘΑ είναι η υπογραφή για τη δημιουργία τρίτου Ναυστάθμου στο Βόλο, ικανοποιώντας το αίτημα του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου;

Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι μαζί σχεδιάζουν και εφαρμόζουν την αστική πολιτική που υπηρετούν αλλά αν γίνει μια στραβή και απαιτηθούν ευθύνες αρχίζει η κολοκυθιά μεταξύ Υπουργών και Στρατηγών.
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: τώρα παίζουν πινγκ πονγκ ευθυνών και αλληλοκατηγορούνται.
Στις Περιφερειακές εκλογές όμως κατεβαίνουν μαζί στο Ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Χαρδαλιάς και η γυναίκα του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου!

Καλούμε τους συνφάνταρους που μαζί δώσαμε τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τον Ν.Χαρδαλιά στις Περιφερειακές Εκλογές. 

Να καταδικάσουν την αστική-ταξική πολιτική που εκπροσωπεί  και εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα, την Ευρώπη Φρούριο, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, εμπλέκοντας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς . 

Να καταδικάσουν το επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που μας Απειλεί και διεξάγει Υβριδικούς Πολέμους καθώς θεωρεί και αντιμετωπίζει τα κοινωνικά κινήματα, τους πρόσφυγες-μετανάστες-μειονότητες ως Ασύμμετρες Απειλές

Καλούμε τους συμπολίτες μας και τους συνφάνταρους να Ψηφίσουν την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική με υποψήφιο τον αγωνιστή δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη που στηρίζει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

Το καθοριστικό όμως είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα κόμματα έπρεπε να παραιτηθούν,γιατί κανένα δεν έκανε τα έργα που έπρεπε και όσα έγιναν είναι ξεκάθαρο ότι έγινε μειώσει για να μην κοστίζει τόσο αλλιώς θα ήτανε μεγαλύτερο σε μέγεθος αλλά και σχέδιο για παράδειγμα η γέφυρα που χτίστηκε και καλά ότι θα αντέξει (από το μέγεθος της είναι ξεκάθαρο δεν είναι κάτι που θα άντεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή