Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Μηχανικό Στρατού: Τα μέσα είναι πολύ παλιά και ασυντήρητα!

 
Η ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ήταν η αφορμή για αυτή την Επιστολή που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το θέμα με τα σωστικά μέσα είναι τεράστιο.
Γιατί αφενός ο Στρατός τα είχε κάνει πάρα πολύ παλιά και αφετέρου δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα κλιμάκια για τη συντήρησή τους.
Το είδαμε και σε βάρκες τις οποίες δόθηκαν σε κάθε νησί για να γίνεται έλεγχος για τυχόν είσοδο προσφύγων και μεταναστών σε διάφορα μικρονησία. 
Επίσης ανησυχητικό είναι ότι τόσο το Μηχανικό και γενικότερα ο Στράτος χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε καταστροφή με την ελεγχόμενη επιφυλακή, η οποία πολλές φορές δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, τόσο στα στελέχη όσο και τους στρατιώτες.
Για τις περασμένες ώρες οι οποίες ασχολούνται χωρίς διακοπή με αποτέλεσμα αφενός οι στρατιώτες να μην εκπαιδεύονται στο στρατό στο αντικείμενό τους το οποίο έχουν κληθεί από το κράτος για να εκπαιδευτούν και αφετέρου στα στελέχη τα οποία χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση χωρίς να σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκουραστούν ή να δουν τις οικογένειές τους. 
Πολλές φορές αγωνιζόμαστε για τους συμπολίτες μας για να καλύψουν τα κενά του κράτους, αλλά και των περιφερειών.
Και δυστυχώς πολλές φορές ακούγοντας ούτε ένα ευχαριστώ.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Το λέμε ξανά:
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι είτε σε πυρκαγιές είτε σε πλημμύρες το Επιτελικό κράτος καταρρέει, η Πολιτική Προστασία είναι παράγοντας Ανασφάλειας και κινδύνου για τους πολίτες, ότι ο Στρατός δεν είναι λύση.
Η καθεστωτική προπαγάνδα προβάλλει τον "κοινωνικό του ρόλο", πολύ απλά για να κρύψει τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες και τις δραματικές συνέπειες των Μνημονίων. 
Τα Μνημόνια των ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ διέλυσαν τις υπηρεσίες των Δήμων και των Περιφερειών, αφήνοντας τες χωρίς εργαζόμενους και μέσα. Αν συμβεί κάτι τρέχουν να πληρώνουν ιδιώτες με χωματουργικά μηχανήματα ή φωνάζουν τον Στρατό να μας σώσει...
Ποιον να σώσει ο Στρατός που ανατίναξε αποθήκες πυρομαχικών στην Νέα Αγχίαλο βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας και τρέχοντας να σώσει τα στρατόπεδα του Έβρου από την πυρκαγιά και την Ανευθυνότητα τους καθώς δεν είχαν λάβει μέτρα.  
Πέρα από την προπαγάνδα λοιπόν υπάρχει ανάγκη να τεθούν σοβαρά ερωτήματα και να απαντηθούν καταρχήν από τους πολίτες.
Πρέπει να Αγωνιστούμε.
Τα Τέμπη, οι πυρκαγιές, η καταστροφή των πολιτών στη Θεσσαλία αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι από Τύχη Ζούμε!
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου