Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Περιφερειακές Εκλογές Αττική: το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απέναντι στον πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά και τη γυναίκα του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου!

 

Περιφερειακές Εκλογές Αττική: το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απέναντι στον πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά και τη γυναίκα του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου!

Ως «επιτυχημένος» προβάλλεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ο Ν.Χαρδαλιάς, υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ στην Αττική. Όμως κανείς συνφάνταρος δεν μπορεί να ξεχάσει τις συνέπειες της πορείας του ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας την περίοδο Μαρτίου 2020 - Αυγούστου 2021 και υφυπουργός Άμυνας μέχρι πρόσφατα.

Πώς να ξεχάσεις τον παρατεταμένο Εγκλεισμό μας σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και μονάδες κατά τη διάρκεια του Κορονοϊού, σε άθλιες συνθήκες, με πρωτοφανή συνωστισμό ιδανικό για τη διάδοση του Ιού,  χωρίς την λήψη των απαιτούμενων μέτρων; Ένας Εγκλεισμός που γνώρισε τεράστιες αντιδράσεις φαντάρων και την κινητοποίηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Ένας Αποκλεισμός των φαντάρων που έσπασε μετά τη δημοσίευση εκατοντάδων Επιστολών Καταγγελίας, με τη δημοσίευση κειμένου που υπέγραψαν 2000 συνάδελφοι και γονείς, αλλά και την κινητοποίηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ στο Πεντάγωνο.

Πώς να ξεχάσεις ότι έβγαλαν τους φαντάρους να «ανοίξουν» την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και να απεγκλωβίσουν χιλιάδες οδηγούς που κρατούσε Αποκλεισμένους η μη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και το πρόταγμα της κερδοφορίας του επιχειρηματία; 

Πώς να ξεχάσεις τις πυρκαγιές που αποκάλυψαν ξανά την Αποτυχία του Επιτελικού κράτους της ΝΔ, την κατέρρευση της πολυδιαφημισμένης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, τη φούσκα του «κοινωνικού ρόλου» του Στρατού, που έρχεται να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες ρίχνοντας στις φλόγες ανεκπαίδευτους φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη;

Πώς να ξεχάσεις το πρωτοφανές γεγονός της ανατίναξης αποθηκών πυρομαχικών στην 111 ΠΜ απειλώντας με θάνατο και καταστροφή χιλιάδες συμπολίτες μας στην Ν.Αγχίαλο; Δεκάδες Στρατιωτικές Μονάδες, αντιμετώπισαν τον ίδιο κίνδυνο, καθώς δεν είχαν λάβει τα αναγκαία μέτρα, ενώ είχαν επανειλημμένα επιθεωρηθεί από τους Υπουργούς Παναγιωτόπουλο-Χαρδαλιά και Ανώτατους στρατιωτικούς!

Πώς να ξεχάσουν οι συνφάνταροι ότι η Υποχρεωτική τους Στράτευση σημαίνει τεράστια εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση –αγοράζοντας ακόμη και τα στρατιωτικά είδη, το φαγητό που τρώμε και το νερό που πίνουμε, καθώς δεν υπάρχει πόσιμο νερό σε πολλές μονάδες-, τα Ρουσφέτια και τα βύσματα της ΝΔ, την υποχρεωτική συμμετοχή στο αισχρό κυνήγι προσφύγων, την συμμετοχή-εμπλοκή τους στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας και στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των Αμερικανών;

Το τελευταίο μεγάλο Ρουσφέτι του πρώην ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά ήταν το κλείσιμο των ΣΥΠΟ σε Έβρο-νησιά και το άνοιγμα των παλιών Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Ηπειρωτική Ελλάδα, ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές, χαροποιώντας οικονομικά συμφέροντα, τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ και τους κομματικούς Υποψηφίους στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Ταυτόχρονα, οι συνφάνταροι εδώ και μήνες καθαρίζουν, βάφουν, χτίζουν, ανακαινίζουν αρχαία στρατόπεδα για να πάρει η ΝΔ ψήφους!

Πώς να ξεχάσεις ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αύξησε την στρατιωτική θητεία στους (12) μήνες χρεώνοντας μας ένα δυσβάστακτο κόστος 5000-6000 ευρώ και μας δίνει 8,7 ευρώ μηνιαίως έχοντας μας να συντηρούμε στρατώνες-οχήματα  ως Απλήρωτοι Εργάτες, αλλά και Υπηρέτες Αξιωματικών σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις-ΚΑΑΥ, ΛΑΦ, Στρατιωτικά Πρατήρια, προκειμένου να εξυπηρετήσει Προνόμια Στρατιωτικών.  

Καλούμε τους συνφάνταρους που μαζί δώσαμε τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τον Ν.Χαρδαλιά στις Νομαρχιακές Εκλογές. 

Να καταδικάσουν την αστική-ταξική πολιτική που εκπροσωπεί  και εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα, την Ευρώπη Φρούριο που θέλει να πουλά όπλα και να εκμεταλλεύεται λαούς ακόμη και με επεμβάσεις, αλλά δεν θέλει τους πρόσφυγες. Αστική πολιτική που βρίσκει την συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέπει την Ελλάδα σε τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο των Αμερικανών, μας εμπλέκει τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ενάντια σε ΡωσίΑ-Κίνα. 

Να καταδικάσουν το επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που μας Απειλεί και διεξάγει Υβριδικούς Πολέμους καθώς θεωρεί και αντιμετωπίζει τα κοινωνικά κινήματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, τους πρόσφυγες-μετανάστες, και τους συμπολίτες μας μέλη μειονοτήτων ως Ασύμμετρες Απειλές.   

Καλούμε τους συνφάνταρους  να Ψηφίσουν την   Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική με υποψήφιο τον αγωνιστή δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη που στηρίζει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και συμμετέχει ο εκπρόσωπος του Νίκος Αργυρίου, αλλά και όλα τα Ψηφοδέλτια της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς πανελλαδικά.

Το καθοριστικό όμως είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου