Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μοριοδοτήσεις Στελεχών και Στρατιωτικές Σχολές: Μεγάλη Αδικία από το ΓΕΣ και Αδιαφορία από τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις

Στον Στρατό μας λένε ότι είμαστε όλοι ίδιοι....
Ότι δεν πρέπει να υπάρχει κομματισμός....
Η καθεστωτική προπαγάνδα καλεί τους φτωχούς νέους να καταταγούν στον Στρατό ως Μισθοφόροι Οπλίτες και Στρατιωτικοί, τάζοντας Καριέρα....
Αποδεικνύεται όμως ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν το πιο Διεφθαρμένο τμήμα του Κράτους, όπου κυριαρχεί η Συναλλαγή, οι Πελατειακές Σχέσεις, το Ρουσφέτι, και η Ψηφοθηρία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Από την άλλη μεριά, ερωτήματα υπάρχουν για τον ρόλο των Συνδικαλιστικών Ενώσεων των Στρατιωτικών.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί την νεολαία να Μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης και Στρατιώτης.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
Είχαμε αναφέρει την κατάφωρη αδικία που επικρατεί στην υπάρχουσα μοριοδότηση σχετικά με την αυθαίρετη και άκρως παράνομη διαδικασία όπου μετρούνται οι συντελεστές μοριοδότησης για τους Στρατιωτικούς. 
Οι συντελεστές δηλαδή πολλαπλασιασμού της Καρτέλας Μοριοδότησης παρουσιάζει πληθώρα ατελειών που εγείρουν άκρως νομικά ζητήματα. Δεν μπορεί για παράδειγμα ο συντελεστής βαρύτητας των Φρουρών Παραμονής να προσμετράται με πολλαπλασιαστή Χ1 και άλλοι λιγότερης σημασίας συντελεστές με πολλαπλασιαστή Χ3! 
Είναι τελείως αντιφατικό και δημιουργεί το λιγότερο πολλές υποψίες.

Επίσης τα παράπονα των στελεχών τα οποία υπηρετούν σε Λόχους Υποστηρίξεως Στρατιωτικών Σχολών ( Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Σ.Μ.Υ- Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού Σ.Μ.Υ.Ν - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Σ.Σ.Ε κτλ), μάλλον έχουν φουντώσει για τα καλά!

Αναφέρουν πως παρόλο που υποστηρίζουν σε όλες τις ισχύουσες δραστηριότητες τους Σχηματισμούς στους οποίους ανήκουν, δεν λαμβάνουν κανενός είδους μοριοδότησης σε αντίθεση με συνάδελφούς τους που υπηρετούν στα διαφόρων μορφής Επιτελεία των Σχηματισμών.

Αλήθεια οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις (λόγω και του ντόρου τελευταία), τι γνώμη έχουν για όλα αυτά; 
Υποστηρίζουν την αδικία ή την νομιμότητα; 
Ας το αποδείξουν....
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Πάντα έχουν περισσότερα μόρια αυτή που δεν πήραν μεταθέσεις ποτέ και ειδικά τον ΧΩΚ ειναι για γέλιο που λένε ότι έχουν πάρει 20 μεταθέσεις αλλά είναι εντός Αθήνας δηλαδή περιμετρικά και το ίδιο για Θεσσαλονίκη.
    Με άλλα λόγια όσοι πάνε νησιά είναι μαλακές και βλάκες το έχουν δηλώσει μερική από Θεσσαλονίκη και μάλιστα ΕΜΘ και ΕΠΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή