Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνας: Δηλητηριάσεις, 30 κρούσματα COVID-19, (3) άτομα νοσηλευτικό προσωπικό για πάνω από 2000 άτομα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι ένας νεοσύλλεκτος φαντάρος και θα ήθελα να καταγγείλω τις άθλιες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε στο στρατόπεδο του κέντρου Αυλώνα. Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψω πόσο απάνθρωπες είναι οι συνθήκες εδώ.

Πρώτον, το φαγητό που μας παρέχεται είναι συχνά καμένο ή άψητο. Πολλές φορές δεν είναι ασφαλές για κατανάλωση, με αποτέλεσμα αρκετοί νεοσύλλεκτοι να μένουν νηστικοί ή να τρώνε καθημερινά πατατάκια, μπισκότα και κρουασάν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας. 
Είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε νερό με τα δικά μας έξοδα, καθώς δεν μας παρέχεται, αφού μας ενημέρωσαν μετά από (7) ημέρες ότι το νερό που μας προσέφεραν τόσο καιρό στο εστιατόριο δεν είναι πόσιμο.
Επιπλέον, ανακοινώσεις που έχουμε λάβει μετά από δηλητηριάσεις εξαιτίας εντόμων και μούχλας στα τρόφιμα,  είναι σε απειλητικό ύφος και απαιτούν από εμάς να αποκαλύψουμε την ταυτότητα μας αν θέλουμε να εκφράσουμε ανησυχίες ή να καταγγέλλουμε κάτι μαζί με στέλεχος και μόνο τότε θα ληφθεί υπόψιν. Αυτά είναι τα λόγια Αξιωματικού.

Πλέον, έχουμε περισσότερα από 30 κρούσματα COVID-19 στο στρατόπεδο, χωρίς να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και με (3) άτομα νοσηλευτικό προσωπικό για πάνω από 2000 άτομα, αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την υγεία μας. 
Πάνω από 300 άτομα βρίσκονται άρρωστα με διάφορες ιώσεις, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες ανησυχίες και συνεχώς επιστρατεύουν νεοσύλλεκτους φαντάρους "γιατρούς" και εξετάζουν χωρίς την κατάλληλη εμπειρία.
Για να μην αναφέρουμε τα παιδιά που βρίσκονται σε καραντίνα στο πιο άθλιο θάλαμο του ΚΕΤΘ, που προφανώς δεν ήταν κατάλληλος για διαμονή, πόσο μάλλον για χώρο καραντίνας χωρίς καθαριστικά, σακούλες για σκουπίδια, ούτε καν σκούπες ή έστω κάτι να μπορέσουμε να καθαρίσουμε.
Μάλλον έπρεπε να τα φέρουμε και αυτά από το σπίτι μας λογικά γιατί από τι φαίνεται ούτε αυτό προβλέπεται στον Ελληνικό Στρατό του 2023

Είναι απαράδεκτο να μας αναγκάζουν να ζούμε σε τέτοιες συνθήκες,
Και καθημερινά να λέγεται από ανώτερους πως πάνω απ όλα οι υγιεινή και η υγεία μας, χωρίς να βοηθάνε ή να καταγγέλλουν την κατάσταση που επικρατεί, προσπαθώντας ακόμα και να μας κάνουν να σωπάσουμε για τα προβλήματα που συναντάμε καθημερινά.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Αποδεικνύεται ότι το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας "πέταξαν" σχεδόν 2000 φαντάρους στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, σε άθλιες συνθήκες, χωρίς στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής και ανύπαρκτους όρους καθαριότητας, με τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, για να υλοποιήσουν την απόφαση του πρώην ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά να κλείσει άρον άρον τα ΣΥΠΟ της Παραμεθορίου και να ανοίξει τα ΚΕΝ της Ηπειρωτικής Ελλάδας, ένα τεράστιο προεκλογικό Ρουσφέτι της ΝΔ.

Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους, αγωνιζόμενοι στο πλευρό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, όπως κάνουν μέχρι τώρα.
Τους καλούμε στις Περιφερειακές Εκλογές να Μαυρίσουν τον Νίκο Χαρδαλιά υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ στην Αττική. 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου