Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνας: ΝΙΚΗ των Φαντάρων καθώς Αξιωματικοί έβαλαν την ουρά στα σκέλια και απέσυραν τη Διαταγή να γίνει Έρανος για Kινητό που έχασαν Στρατιωτικοί

Αυτή είναι η Δύναμη των Φαντάρων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πραγματοποίησε εξόρμηση στο ΚΕΤΘ Αυλώνας την Κυριακή 01 Οκτωβρίου, αφού προηγουμένως με αλλεπάλληλες καταγγελίες του είχε αναδείξει τα δραματικά γεγονότα με αποκορύφωμα τους δεκάδες συναδέλφους που δηλητηριάστηκαν από τον αρακά με σκουλήκια που περιείχε η σίτιση τους.
Φαντάροι μας κατήγγειλαν ότι Αξιωματικοί διέταξαν να γίνει Έρανος προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστεί κινητό τηλέφωνο καθώς ένα από αυτά που αφαιρούσαν οι στρατιωτικοί από τους συναδέλφους είχε χαθεί.
Εκπρόσωποι της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τόνισαν στους συναδέλφους ότι αυτή η Διαταγή είναι Παράνομη και να Αρνηθούν μαζικά να πληρώσουν έστω και ένα ευρώ.
Μάλιστα, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 01/10 δημοσιεύτηκε και σχετική καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Σήμερα, Δευτέρα 02/10 σημειώθηκε μια σημαντική ΝΙΚΗ των Φαντάρων καθώς Αξιωματικοί έβαλαν την ουρά στα σκέλια και απέσυραν τη Διαταγή να γίνει Έρανος για Kινητό που έχασαν Στρατιωτικοί.
Είναι ενδεικτικό ότι αντί οι Αξιωματικοί να ζητήσουν Συγγνώμη από τους συναδέλφους, επιχείρησαν να τους βγάλουν τρελούς.
Όπως μας μετέφεραν σε νέα ανταπόκριση τους "είπανε ότι εμείς 160 άτομα καταλάβαμε λάθος".
Βέβαιο η Αυθαιρεσία της Διοίκησης του ΚΕΤΘ Αυλώνας παραμένει καθώς συνεχίζει να παίρνει τα κινητά τηλέφωνα των φαντάρων παραβιάζοντας βασικά συνταγματικά μας δικαιώματα.
Εμείς απαιτούμε να αφήσει τα κινητά στους φαντάρους.
Ο μόνος λόγος που αφαιρούνται τα τηλέφωνα είναι για να μην υπάρχουν φωτογραφίες των άθλιων συνθηκών, των ποντικών και των ποντικών.  
Επίσης, οι συνάδελφοι μας αποκαλύπτουν ότι σε άλλες Ίλες "έχουν πάρει τα σλιπι μπανγκς των παιδιών για να κοιμούνται επίτηδες στα κρεβάτια ενώ έχουν βρει κοριούς. Σε άλλες Ίλες έχουν βρει και ποντικοκούραδα".

Είναι μεγάλη κατάκτηση η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και των φαντάρων στο ΚΕΤΘ Αυλώνα.
Φαντάροι που συνειδητοποιούν ότι με τον συλλογικό αγώνα και το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορείς να Υπερασπίσει τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου