Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

194-193 MLRS: Υπάνθρωποι Ακροδεξιοί στρατιωτικοί βρίζουν τους νεκρούς Παλαιστινίους-χάνουν 2000-2500 ευρώ αφού δεν πάνε Ισραήλ για συνεκπαίδευση!

Δηλαδή τους Ακροδεξιούς στρατιωτικούς των 194 και 193 MLRS μπορεί να τους λογαριάσει κανείς για ανθρώπους;
Οι χειρότεροι Ταγματασφαλίτες της σύγχρονης εποχής του ολοκληρωτικού καπιταλισμού είναι...
Μισθοφόροι του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας που για τα ευρώ είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν κάθε βρώμικη διαταγή..
Ενώ ένα παιδί χάνει την ζωή του στη Λωρίδας της Γάζας κάθε 10 λεπτά από τα Εγκλήματα Πολέμου του κράτους Κατακτητή Ισραήλ...
Οι Υπάνθρωποι αυτοί βρίζουν τους νεκρούς Παλαιστινίους γιατί χάνουν 2000 μέχρι 2500 ευρώ, καθώς υπάρχει διαφορετική αμοιβή ανάλογα το βαθμό, αφού δεν θα πάνε Ισραήλ για συνεκπαίδευση με τους άλλους Φονιάδες!
Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ προγραμματίζονταν Συνεκπαίδευση μεταξύ των δυνάμεων Πυροβολικού των δύο κρατών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στρατιωτικοί που υπηρετούν στην 194 και 193 MLRS ζητήθηκε να δηλώσουν την Εθελοντική συμμετοχή τους.
Ενώ υπήρξε άρνηση συμμετοχής μεταξύ των παλιότερων στρατιωτικών, οι νεώτεροι Μισθοφόροι Στρατιώτες του Στρατού Ξηράς έτρεξαν να πάρουν μέρος στην Αποστολή για Συνεκπαίδευση στο Ισραήλ.
Για όλους αυτούς ήταν μια ευκαιρία για ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, με πληρωμένες διακοπές, ενώ θα τσέπωναν και μερικές χιλιάδες ευρώ.
Μια ευκαιρία που έχασαν λόγω της πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή.
Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα που χρειάζεται να θίξουμε.
Αυτό της στάσης τους απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες.
Ενώ χειροκροτούσαν την απόφαση της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη να εφαρμόσει τις χυδαίες αντιλήψεις των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, έχοντας τον Στρατό και τους Συνοριοφύλακες να βιαιοπραγούν, να κλέβουν και να Επαναπροωθούν τους πρόσφυγες σε Έβρο και Αιγαίο...
Τώρα συμφωνούν με την κυβερνητική απόφαση να μετακινήσει 200.000 στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στο σχέδιο Νετανιάχου-ΗΠΑ να διώξουν τους Παλαιστινίους από τη Λωρίδα της Γάζας και να τους ωθήσουν μέσω των δολοφονικών βομβαρδισμών σε νέα Έξοδο.

Από το συγκεκριμένο γεγονός προκύπτουν συνολικότερα συμπεράσματα τόσο για το ελληνικό αστικό κράτος που στέκει στο πλευρό του κράτους Κατακτητή Ισραήλ, αλλά και για τον Στρατό του, που σε μεγάλο βαθμό απαρτίζεται από Μισθοφόρους, έτοιμους να πάνε παντού και να συμμετάσχουν σε ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, αρκεί να πληρωθούν καλά!
Εξάλλου στη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού, αυτή τη φωλιά Ακροδεξιών Στρατιωτικών, συναντάς αυτούς που μέχρι πριν λίγα χρόνια έβριζαν το Ισραήλ ως εχθρό της Ορθοδοξίας, χαρακτηρίζοντας το μισητό αντίπαλο του ελληνικού έθνους!
Όμως πέρασαν τα χρόνια, γύρισε ο τροχός και άλλα προστάζουν οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες της ενεργειακής βιομηχανίας.
Τώρα το Ισραήλ έγινε φίλος και οι Παλαιστίνιοι πρέπει να εξαϋλωθούν γιατί συνεχίζουν να Αγωνίζονται...  
Και πάλι το ελληνικό αστικό κατεστημένο, τοποθετείται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας...
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου