Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Τα ΜΜΕ της ισραηλινής προπαγάνδας παρουσιάζουν τον Ελληνο-Ισραηλινό ΦΟΝΙΑ ως "έναν συμπαθητικό πατριώτη"

Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη
Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για τον στρατιώτη που πολεμάει με τον ισραηλινό στρατό στη #Γάζα χρησιμοποιώντας το ελληνικό εθνόσημο: https://bit.ly/48iJh24 τα συστημικά ΜΜΕ έσπευσαν να τον παρουσιάσουν ως έναν συμπαθητικό πατριώτη. Είναι όμως έτσι;
Πρόκειται για Έλληνα πολίτη, γεννημένο και μεγαλωμένο στην Ελλάδα, ο οποίος συμμετέχει στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - φράσεις που έχει χρησιμοποιήσει τόσο ο ΟΗΕ, όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας - που συντελούνται στη Γάζα. Οι δημοσιογράφοι βέβαια δεν "κατάφεραν" να του κάνουν ούτε μισή ερώτηση.
Ο ισχυρισμός του ότι "τα ίδια θα έκανε και για την Ελλάδα" πρέπει να μας προκαλεί απέχθεια. Με 8.500 σκοτωμένα παιδιά και εκατομμύρια ξεσπιτωμένους αμάχους, το μόνο που μπορούμε να του απαντήσουμε είναι:
ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ
Προτιμούμε να ταυτιστούμε με τις χιλιάδες φιλειρηνικών Εβραίων ανά τον κόσμο που διαδηλώνουν κι αγωνίζονται κατά του Απαρτχάιντ, κατά της κατοχής της Παλαιστίνης, ζητώντας κατάπαυση του πυρός και ίσα δικαιώματα για όλους/ες. Καμία ελληνική συμμετοχή και εμπλοκή στα εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού λαού. Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου