Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΣΣΑΣ: Λουλουδούδες και κομπάρσοι στο μνημείο Φλώρου

ΣΣΑΣ: Λουλουδούδες και κομπάρσοι στο μνημείο Φλώρου
ΣΣΑΣ: Μετά τις λουλουδούδες, τώρα γίνονται και κομπάρσοι στο μνημείο Φλώρου – Τους παίρνουν από τα μαθήματα για να φωτογραφηθούν στο ΥΠΕΘΑ.

Μνημείο αυταρχισμού και αναλγησίας και δείγμα του πώς ακριβώς εννοεί την αριστεία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Φλώρος, αποτελεί η επικείμενη επίσκεψη των μαθητών της ΣΣΑΣ για να βγάλουν φωτογραφίες στο μνημείο ηρώων.

Ο απερχόμενος αρχηγός ΓΕΕΘΑ πασχίζει με κάθε τρόπο να καθιερώσει το μνημείο που τοποθετήθηκε με δική του απόφαση και επίβλεψη μέσα στον περίβολο του υπουργείου εθνικής άμυνας την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες πως ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας θέλει να το μετακινήσει στο άλσος ελληνικού στρατού.

Έτσι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει σχεδιάσει να το επισκεφθούν υποχρεωτικά όλες οι στρατιωτικές σχολές και να φωτογραφηθούν σε αυτό, προκειμένου να κατοχυρώσει την λειτουργία του εντός του ΥΠΕΘΑ.

Αφού εξάντλησε όλες τις στρατιωτικές σχολές που έχουν έδρα το λεκανοπέδιο Αττικής, άρχισε να φέρνει και τις πιο μακρινές. Οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ πλην των γιατρών υποχρεώνονται σε αυτό το πλαίσιο να παρατήσουν τα μαθήματά τους και να κατέβουν στην Αθήνα σε ένα ταξίδι αστραπή, για να φωτογραφηθούν στο επωνομαζόμενο και μνημείο Φλώρου.

Δηλαδή οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο οικονομικοί, ψυχολόγοι και νομικοί δεν θα πάνε για μάθημα και θα κατέβουν αυθημερόν για το μνημείο αθανάτων για να βγάλουν φωτογραφίες και video τα οποία θα διενεμηθούν στον Τύπο και αμέσως μετά θα επιστρέψουν.

Η «αριστεία» στον μεγαλείο της. Μια ολόκληρη σχολή θα ταλαιπωρηθεί 11 ώρες κάνοντας 1000 χιλιόμετρα για ένα καπριτσιο.

Ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Κεφαλογιάννης που είναι και αρμόδιος για τις στρατιωτικές Σχολές τι λέει άραγε; 
Κάνει πλάτες στα καπρίτσια Φλώρου; 
Τώρα θέλουν και κομπάρσους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου