Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Νέες καταγγελίες για τον Διαγωνισμό Πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών: Ήταν όλα Στημένα: Πέρασε και η Κουτσή Μαρία!

Νέες καταγγελίες για τον Διαγωνισμό Πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, περιγράφοντας τι έγινε και κυρίως γιατί έγινε.
Γιατί μπορεί το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ να πανηγυρίζουν -όπως τα παρουσιάζει δηλαδή το φιλοκυβερνητικό μιλιταριστικό σαιτ- αλλά στο Διαγωνισμό έγιναν όργια. 
Οι πελατειακές σχέσεις και η βυσματοκρατία είναι η μια αιτία.
Το βασικότερο όμως είναι ότι η νεολαία γύρισε την πλάτη στον Στρατό και δεν συμμετείχε στο Διαγωνισμό!

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Στις πρόσφατες αθλητικές δοκιμασίες αλλά και γενικότερα στο σύνολο αυτών, κατόπιν συνεννοήσεως, κανονίστηκε να περάσουν όλοι οι υποψήφιοι, διότι δεν είχε συγκεντρωθεί ούτε το 50% από αυτούς που έκαναν αίτηση και κινδύνευε να μην συμπληρωθεί ο διαγωνισμός. 
Έτσι πέρασε και η " κουτσή Μαρία" με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι όταν τελικά μπει αυτό το προσωπικό πόσοι /πόσες από αυτούς/αυτές θα παραμείνουν στον Στρατό μιας και δεν έχουνε καμία εικόνα το τι θα αντιμετωπίσουν, μιας και δεν θα έπρεπε εξαρχής να περάσουν τις δοκιμασίες.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ήμουν και εγώ υποψήφια. 
Ενώ κόπηκα μαζί με κάποια άλλα άτομα, έχω δει στους πίνακες ότι είναι επιλαχών και επιτυχών.
Ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό;
Είναι απαράδεκτο! 
Επίσης, είναι άτομα τα οποία δεν πέρασαν από το πρώτο άθλημα και είναι επιτυχών!

Θυμίζουμε την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Τέρατα και σημεία στον Αμαρτωλό Διαγωνισμό ΕΠ.ΟΠ. στην Ξάνθη: Βυσματοκρατεία και Πελατειακές σχέσεις της ΝΔ καθορίζουν ποιος θα επιλεγεί!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στα αθλήματα των υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. 2023 στην Ξάνθη γίνανε κάποια περίεργα πράγματα.
Γνωρίζω (5) ονόματα υποψηφίων, οι οποίοι κόπηκαν από τα αθλήματα, κρίθηκαν μη ικανοί, αλλά βρίσκονται στην λίστα επιτυχόντων οι δύο (2) και οι τρεις (3) στην λίστα επιλαχόντων ενώ θα έπρεπε να θεωρούνται απορριπτέοι! 
Επίσης δεκάδες άτομα τους δόθηκαν δύο (2) και τρεις (3) ευκαιρίες να ξαναέρθουν να δώσουν, ενώ άλλους τους έκοβαν κατ ευθείαν! 
Αν ήταν να δίνεται ευκαιρίες και να τους επανεξετάζετε κατ ίδιαν εμείς που φερθήκαμε τίμια και τα περάσαμε όλα με την πρώτη, όπως έγραφε και η προκήρυξη για ποιο λόγο ένα χρόνο τώρα πλήρωνα διαιτολόγους και προπονητές για να είμαι έτοιμος τις συγκεκριμένες μέρες;
Η μεγαλύτερη αδικία που έχω ζήσει ως τώρα στην ζωή μου ήταν αυτή γιατί μας πήραν τις θέσεις κάποιοι ευνοημένοι

Υγ ! Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν δεν συμπληρώθηκαν οι αιτήσεις και τους περάσανε κ αυτό, θα μπορούσαν πρώτα να περνούσαν εμάς που ήμασταν τίμιοι και μετά τους πίνακες των μορίων να ξανά καλούσαν αυτούς που κόπηκαν στα αθλήματα !

Η επιλογή να γίνεις Μισθοφόρος Στρατιώτης είναι μια επικίνδυνη και ταπεινή επιλογή, που σε κάνει συνυπεύθυνο και συμμέτοχο σε Εγκλήματα και Βιαιότητες, αλλά και Αναλώσιμο.
Στρατολογημένοι φτωχοί νέοι για βόλεμα και ως λύση ανάγκης για να ξεφύγεις από την Ανεργία και την ζούγκλα της μαύρης εργασίας, καταλήγει Μπράβος των πλουσίων, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, να κυνηγάς πρόσφυγες που προκαλούν οι πόλεμοι και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που συμμετέχεις.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο αδίστακτα προχωρούν στην εφαρμογή των σχεδίων τους, πανηγυρίζουν για τις προσλήψεις των ΕΠ.ΟΠ., αρπάζοντας ψήφους, κρύβοντας τις εκατοντάδες Παραιτήσεις, τους άθλιους όρους υπηρεσίας και βιοπορισμού, ωραιοποιώντας την εμπλοκή σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Εάν δεν περνούσε και η κουτση Μαρία θα έμεναν μόνο οι Στρατηγοί! Για δες πόσοι φεύγουν και θα καταλάβεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος για να περάσεις Ευελπίδων δηλαδή για να γίνεις αξιωματικός του Στρατού ήθελε 12,2 και για να γίνεις απλός πυροσβέστης ήθελε 14! Οπότε καταλαβαίνετε γιατί μορφωτικό επίπεδο μιλάμε! Τα συμπεράσματα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή