Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

O AΓΕΕΘΑ Φλώρος σε Ρόδο και Καστελόριζο αλλά για τα προβλήματα των φαντάρων δεν είδε-δεν άκουσε τίποτε!

O AΓΕΕΘΑ Φλώρος ένα βήμα πριν την Σύνταξη, είπε να πάρει μαζί του τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου και τον Διοικητή της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά, για να πεταχτεί σε Ρόδο και Καστελόριζο, για να κάνει Δημόσιες Σχέσεις.
Ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος μπορεί για τα προβλήματα των φαντάρων-στελεχών να μην είδε καα να μην δεν άκουσε τίποτε, αλλά τους φλόμωσε όλους με τους γνωστούς γραφικούς εθνικιστικούς και μιλιταριστικούς λόγους, που κάνουν ακόμη και τον Κασιδιάρη να κοκκινίζει ως μικρό φασιστάκι!

 Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) της Ρόδου και του Νησιωτικού Συμπλέγματος Μεγίστης, στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της Στρογγύλης και στη Ρω.

Όλοι μπορούν να φανταστούν τι σήμαιναν για τους φαντάρους αυτές οι επισκέψεις: έξτρα καθαριότητες, βαψίματα, συντηρήσεις και λοιπά για να τα βρουν οι Στρατηγοί όλα εντάξει.
Ας θυμίσουμε όμως στον ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο τι σημαίνει να υπηρετείς ύπο τις διαταγές του στις συγκεκριμένες μονάδες:

Σταματάμε εδώ γιατί δεν θέλουμε να σας κουράσουμε.
Έχετε να πάτε και σε άλλα νησιά!

Συνάδελφοι, κανείς δεν πρόκειται να κάνει κάτι για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. 
Μόνο με τους συλλογικούς μας αγώνες και την αμφισβήτηση των αυθαιρεσιών, των παρανομιών και της Αδιαφορίας της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας για τα ακραία προβλήματα που μας προκαλεί ο Στρατός τους και η αστική ταξική πολιτική που υπηρετούν, μπορούμε να βελτιώσουμε την χακί καθημερινότητα που μας επέβαλαν.
Αλλά δεν την Ανεχόμαστε. 
Αντιστεκόμαστε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου