Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ο Κασσελάκης στον Στρατό μόλις για 20 μέρες!

Άλλος ένας εθνοσωτήρας θα πάει στον Στρατό.
Ο νέος αυτός Εθνομάρτυρας θα υπηρετήσει μόλις για 20 μέρες στο ΚΕΤΘ Αυλώνα.
Παρουσιάζεται στις 15 Μαρτίου.
Και αφού υπηρετήσει για ολόκληρες 20 ημέρες παίρνοντας κάθε Σαββατοκύριακο Έξοδο θα μας κουνήσει το μαντήλι.
  στον Στρατό Ξηράς
Θα εξαγοράσει το υπόλοιπο της στρατιωτικής θητείας του.
Φρόντισαν για αυτό οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Βλέπεις, οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ έχουν στο μυαλό τους μόνο πως να βολέψουν τα κομματόσκυλα και τα πλουσιόπαιδα, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξαγοράζουν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία!
Και πουλούν παραμύθια ότι στον Στρατό είμαστε όλοι ίσοι.
Ναι είμαστε ίσιοι ο γιος Μητσοτάκη που υπηρέτησε "στην κόλαση της Αλεξανδρούπολης" και έπαιρνε άδεια για να συναντήσει τον Αμερικανό ΥΠΕΞ , ο Τσίπρας -το βύσμα του ΠΑΣΟΚ στο Πολεμικό Ναυτικό- ο Κασσελάκης και ο Αηβαλιώτης του ΛΑΟΣ που υπηρετούν 20 μέρες....
Με τα φτωχόπαιδα που υπηρετούν στις χειρότερες μονάδες Έβρου και νησιών, μέσα στις πιο άθλιες συνθήκες, και είναι αναγκασμένα να πληρώνουν 5000-6000.
Δηλαδή εμείς πληρώνουμε τόσα ευρώ για να Υπηρετήσουμε, όσα ο Κασσελάκης για να μην Υπηρετήσει!
 Μόνη απάντηση σε όλα αυτά το Κίνημα  μέσα και έξω από τον Στρατό για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του φαντάρου Πολίτη με στολή, η πάλη ενάντια στους κυβερνητικούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
Ο αγώνας ενάντια στους εθνικούς στρατηγικούς στόχους της ελληνικής αστικής τάξης που βασίζονται στην εκμετάλλευση και καταπίεση μας, στους πολέμους και την συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΙΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ που αποτελούν οι φτωχοί νέες και νέοι Αναλώσιμοι.
     ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com


Newsroom


Στο στρατόπεδο στον Αυλώνα θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στο Action24, το «δεξί χέρι» του Στέφανου Κασσελάκη ο ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας για τη στρατιωτική θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Απογευματινή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το 20ήμερο της βασικής εκπαίδευσης, θα μπορεί να εξαγοράσει το υπόλοιπο της στρατιωτικής θητείας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο διάστημα της ολιγοήμερης θητείας του δεν δικαιούται άδεια από το στρατόπεδο, αλλά μόνο επισκέψεις συγγενικών του προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου