Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

395 ΕΑΡΜΕΘ στη Ρόδο: οι διαταγές των Αξιωματικών διαδίδουν τον Κορονοιό, απειλούν την Υγεία φαντάρων και φτιάχνουν τα βύσματα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τώρα που γύρισαν όλοι από τα γκρουπ, ήθελα να πάρω το χρόνο για να μοιραστώ την κατάσταση που επικρατεί στην 395 ΕΑΡΜΕΘ στη Ρόδο.
Πέρα από το γεγονός ότι οι 19 υπηρεσίες τον μήνα είναι κάτι που δεν υφίσταται, ο Αρμόδιος Αξιωματικός κατάφερε να χωρίσει τα γκρουπ ακριβώς έτσι ώστε το 2ο να μη δει ποτέ τον έξω κόσμο, με 25 Αδειούχος στο πρώτο και 45 στο δεύτερο.
Σα να μην έφτανε αυτό, μας κράτησαν μυστικό ότι το μισό στρατόπεδο έχει Covid με αποτέλεσμα οι αδειούχοι του πρώτου, στελέχη και στρατιώτες να το περάσουν καραντίνα και με κίνδυνο να κολλήσουν τις οικογένειές τους, χωρίς ενδιαφέρον αν υπάρχουν καν ευπαθείς ομάδες.
Με θράσος βγαίνει ο Αρμόδιος Αξιωματικός και λέει δεν είναι πλέον δικαιολογία ο κοβιντ για να μη κάνουμε τη δουλειά μας, έτσι όσοι τη γλύτωσαν μέσα στο πρώτο να γυρίσουν και να ναι άρρωστοι.
28 οπλίτες ήμασταν, 24 υπηρεσίες, με τους (4) που φύγανε ΤΥΕΘ, (0) εξοδούχοι.
Με αποκορύφωμα έναν συνάδελφο που γύρισε από το ΤΥΕΘ (στρατιωτικό νοσοκομείο) ενώ γνώριζε η διοίκηση ότι δεν είναι εντελώς καλά, τον στέλνουν φυλάκιο (2) μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. 
Εκεί ενημερώνει το παιδί ότι το προορίζουν για 401 από βδομάδα γιατί είναι πιθανό κρούσμα φυματίωσης, [ΦΥΜΑΤΊΩΣΗ].
Και όχι μόνο δεν τον περιόρισαν, έθεσαν περισσότερων ατόμων την υγεία σε κίνδυνο, περισσότερο του παιδιού που εισήχθη στο ΤΥΕΘ κανένα 2ωρο πριν μπει το νέο έτος. 
Οι στρατιώτες έφτασαν στο σημείο να κάνουν υπηρεσίες ενώ είναι κομμάτια, με πυρετούς, βήχες και μύτες να τρέχουν, για να μην δυσκολέψει παραπάνω η κατάσταση.
Το φαΐ είναι απαράδεκτο, σε επικίνδυνο πλέον επίπεδο, αφού, ενώ πρωινό είναι έτσι και αλλιώς ελλιπές, για να Αγοράζουμε επίτηδες από το πανάκριβο κυλικείο ή ΚΨΜ.
Πλέον δεν κοιτάνε καν ημερομηνία λήξης και βγάζουν ξινισμένα γάλατα, λες και δε μας πήγαινε αρκετά αίμα.
Και το αίμα αυτό το καθαρίζουμε εμείς τις προάλλες που βούλωσαν τα τρισάθλια μπάνια μας που έκανε μέχρι και το ΓΕΠΠΣ να αηδιάσει.
Με φτυάρια και τσάπες παίρναμε σκατά και κωλομάντηλα ,αντί να βάλουν κάποιο συνεργείο με τα λεφτά που μας παίρνει το σφαΞΜ.
Μπήκε τώρα και η ΣΤ εσσο και έχει κατι κωλοβύσματα, με παπάδες και συγγενείς με κολλητιλίκια με Αξιωματικούς της μονάδας, μας τρώνε διανυχτερεύσεις και παίρνουν όσα υπηρεσιακά θέλουν.
Και βγαίνει Ανώτερος Αξιωματικός και λέει οτι "δεν σημαίνει ότι επειδή το πήρε ο ένας, το δικαιούται και άλλος".
Στο μεταξύ ο άλλος γυρνάει απ το υπηρεσιακό 5 λεπτά αφού ξεκινάει το νούμερο του και δε του λένε τίποτα.
Όλα τα άλλα που εχω να πω ακούγονται λίγα.
Γάτες παντού στο στρατόπεδο και μπαινοβγαίνουν συνέχεια.
Οι κοριοί αθάνατοι, πλέον συζούμε.
Δουλειές κουλές πριν την επιθεώρηση, τύπου "μαζέψτε πέτρες, κουκουνάρια και βελανιδιά", λες και είμαστε τίποτα νεολιθικοί.
Τιμητικές μόνο το ΚΨΜ και στο κυλικείο, άντε και κανένας εστιάτορας, που όσο λιγοστεύουν τα άτομα, τα οποία έχουν να ταΐσουν, αυξάνονται αυτοί και χειροτερεύει το φαγητό τους.
Έχουμε να δούμε ακόμα αρκετά, το ηθικό δε πέφτει, όσο συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου θα τους κάνουμε stars.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Είναι μια ακόμη καταγγελία συνφάνταρων που αποκαλύπτουν όλη την αθλιότητα του Ελληνικού Στρατού.
Περιφρόνηση για τους συνφάνταρους, για τα δικαιώματα τους, την Υγεια τους.
Οικονομική Εκμετάλλευση.
Αυθαιρεσία.
Εξυπηρέτηση των Βυσμάτων.
Επιθεωρήσεις Δημόσιες Σχέσεις που μεταφράζονται σε μεγάλο χώσιμο των συναδέλφων.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από Διοικητές, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Φαντάροι και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία πρέπει να μειωθεί άμεσα στον ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου