Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Πόσο κόστισαν οι εκδηλώσεις Αποχώρησεις του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου;

Σύμφωνα με την επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  πολύ μεγάλο ήταν το κόστος των προκλητικών εκδηλώσεων για την Αποχώρηση του στρατηγού Φλώρου από την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ.
Όπως σημειώνουν οι καταγγέλλοντες "θα ζήλευε ακόμη και ο Καίσαρας, την Αποχώρηση του στρατηγού Φλώρου από την Αρχηγία του ΓΕΕΘΑ"
Σημειώνεται ότι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, από τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο στον Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) στην Βάρη Αττικής και δόθηκαν γεύματα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η επιστολή καταγγελίας ήρθαν αντιπροσωπείες σχηματισμών από όλη την Ελλάδα.
Αυτό σημαίνει ότι συμμετείχαν δεκάδες στρατηγοί και άλλο Ανώτατοι Αξιωματικοί, μαζί με εκατοντάδες Αξιωματικούς όλων των βαθμίδων.
Οι στρατηγοί μετακινήθηκαν με αεροπλάνα, ενώ οι υπόλοιποι με οχήματα των σχηματισμών.
Στους περισσότερους από αυτούς καταβλήθηκαν Φύλλα Πορείας για τρεις (3) μέρες που σημαίνει εκατοντάδες ευρώ για κάθε στρατηγό και εβδομήντα (70) ευρώ για τους κατώτερους.
Οι στρατηγοί διέμειναν σε ξενοδοχεία ενώ οι υπόλοιποι Αξιωματικοί σε καταλύματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Επίσης, στις προκλητικές εκδηλώσεις συμμετείχαν αντιπροσωπείες από τις Ενώσεις Αποστράτων, από την Εθνική Φρουρά Κύπρου, αλλά και των Ταγμάτων Εθνοφυλακής.
Όλοι αυτοί έφυγαν από τις δουλειές τους....., γιατί θεωρήθηκε Υπηρεσιακό Καθήκον η συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την αποχώρηση του πρώην ΑΓΕΕΘΑ  Φλώρου, που τόσα αναπάντητα ερωτηματικά προκάλεσε η πορεία του.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΕΘΑ αυτές τις καταγγελίες;
Και ενώ πραγματοποιούνταν αυτές οι πανάκριβες εκδηλώσεις, πληθαίνουν οι καταγγελίες  των φαντάρων για την έλλειψη της απαραίτητης θέρμανσης από μονάδες της παραμεθορίου όπου υπηρετούν, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα των συνφάνταρων κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας τους είναι το ελάχιστο, πολύ χαμηλής ποιότητας φαγητό στις μονάδες.
Τα συμπεράσματα τα δικά σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου