Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ενα πετυχημένο μποϋκοτάζ

Ενα πετυχημένο μποϋκοτάζ

Από τις λίγες ευχάριστες ειδήσεις που διαβάζουμε είναι κι αυτή που μας γνωστοποιεί ότι η McDonald’s υπέστη σοβαρές οικονομικές ζημιές μετά το μποϊκοτάζ που υπήρξε όταν η πολυεθνική εταιρεία παραχώρησε χιλιάδες δωρεάν γεύματα στα στρατεύματα των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), επιβραβεύοντας ουσιαστικά τους σφαγείς σιωνιστές του ισραηλινού στρατού κατοχής, και τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν στη Γάζα!

Ο διευθύνων σύμβουλος της McDonald’s Chris Kempczinski αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει υποστεί «σημαντικό επιχειρηματικό αντίκτυπο», μετά από εκκλήσεις για μποϊκοτάζ της αλυσίδας από επικριτές της στρατιωτικής δράσης του Ισραήλ στη Γάζα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο γίγαντας του γρήγορου φαγητού είχε επηρεαστεί αρνητικά τόσο στις αγορές της Μέσης Ανατολής όσο και σε «ορισμένες εκτός της περιοχής».

Προσπαθώντας ο Kempczinski να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα -αφού το μποϋκοτάζ τους πόνεσε πάρα πολύ– έκανε λόγο για «σχετική παραπληροφόρηση», και συμπλήρωσε: «Απεχθανόμαστε τη βία κάθε είδους και στεκόμαστε σταθερά ενάντια στη ρητορική μίσους και θα ανοίγουμε πάντα περήφανα τις πόρτες μας σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου