Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Ποιο Μιλιταριστικό ΣΑΙΤ "φτιάχνει" μεταθέσεις στο Κόσοβο;

 
Ακόμη να απαντήσει το ΓΕΣ στο ερώτημα μας:
Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ): Έστειλαν Στρατιωτικό με προβλήματα υγείας, Ελαφρών Υπηρεσιών;
Επίσης, είχαμε θέσει ζήτημα σχετικά με την παρέμβαση μιλιταριστικού σαιτ και την σχετική παρέμβαση του.
Ούτε σε αυτό το ζήτημα απάντησε σε ΓΕΣ.
Δεν τον ξέρουν;
Μα είναι ο ίδιος που έχει γραφείο στο Γ Σώμα Στρατού!
Βέβαια, ούτε στο ερώτημα από που προβλέπεται ιδιώτης, εκπρόσωπος σαιτ, να έχει γραφείο σε στρατιωτικό χώρο, απάντησε το ΓΕΣ.

Θυμίζουμε:

Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ): Έστειλαν Στρατιωτικό με προβλήματα υγείας, Ελαφρών Υπηρεσιών;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι μόνο είναι σταθερά αντίθετο στην συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού σε ιμπεριαλιστικές αποστολές, αλλά αποκαλύπτει συστηματικά τη Διαφθορά και την σαπίλα που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Πρόσφατα έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μια χαρακτηριστική καταγγελία που αφορά την Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ), η οποία συμμετέχει στη ΝΑΤΟϊκή αποστολή στο Κόσοβο, την KFOR (KOSOVO FORCE).
Οι Έλληνες Μισθοφόροι Στρατιώτες θεωρούν την αποστολή στο Κόσσοβο μια ακίνδυνη επιχείρηση που μπορεί να τους αποφέρει ένα σοβαρό κέρδος.
Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την ακρίβεια και τα τεράστια οικονομικά αδιέξοδα που δημιουργεί στο λαό μας, όχι μόνο για να Στρατολογήσει Μισθοφόρους Στρατιώτες, αλλά και για να τους στέλνει "εθελοντικά" εκτός συνόρων.
Γύρω από τις αποστολές συνόρων έχει σταθεί ένα άθλιο σύστημα Βυσματοκρατείας, με την κυβέρνηση να εξασφαλίζει ψήφους και Υποταγή, ενώ οι στρατιωτικοί παρακαλούν για να εξασφαλίσουν τα επιπλέον ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία λοιπόν στην τελευταία εξάμηνης διάρκειας αποστολή της ΕΛΔΥΚΟ συμμετέχει στρατιωτικός με προβλήματα Υγείας, χαρακτηρισμένος Ελαφράς Υπηρεσίας.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.
Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Η καταγγελία κατονομάζει συγκεκριμένο Μιλιταριστικό Σαιτ με πολύ καλές σχέσεις με το ΓΕΕΘΑ, που μεσολάβησε για να γίνει το Ρουσφέτι.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;   
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί όλους να συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού Κινήματος.
Πρέπει να μπλοκάρουμε τη μηχανή του πολέμου και να σταθούμε ενάντια στους στρατηγικούς στόχους του αστικού κόσμου.
Είναι ένας αγώνας εντός και εκτός συνόρων, εντός και εκτός του Στρατού, ενάντια στην εκμετάλλευση και καταπίεση του κόσμου της εργασίας, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
Καμιά καριέρα στον Στρατό, η ταύτιση με τον πόλεμο ως Μισθοφόρος και Πραιτοριανός για την ελληνική αστική τάξη, δεν είναι η λύση.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Καρκίνος στον στρατό θερίζει και κανείς δεν μπορεί να ξεχνά ότι το Κόσσοβο έχει βομβαρδιστεί από τους Αμερικανούς με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο: