Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Στόχος επίθεσης των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα πλοίο Έλληνα εφοπλιστή με σημαία ευκαιρίας!


Εκτόξευση πυραύλου από τους Χούθι στην Υεμένη © EPA/HOUTHIS MEDIA CENTER HANDOUT
Στόχος επίθεσης των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου Έλληνα εφοπλιστή με σημαία ευκαιρίας, που πλέει υπό σημαία νήσων Μάρσαλ! Σημαία ευκαιρίας χρησιμοποιούν οι Έλληνες εφοπλιστές για να εξασφαλίζουν Αφορολόγητα και για να εκμεταλλεύονται ακόμη περισσότερα ελληνικά και ξένα πληρώματα.
Η επίθεση έγινε με δύο πυραύλους μέσα σε 20 λεπτά στην Ερυθρά Θάλασσα, στα ανοικτά της Υεμένης, σύμφωνα με ανακοίνωση από βρετανική ιδιωτική εταιρεία ναυτικής ασφάλειας.
Οι πύραυλοι κατέπεσαν στη θάλασσα, «το πλήρωμα είναι σώο και αβλαβές» και «κατευθύνεται προς τον λιμένα που αποτελεί επόμενο σταθμό του», ανέφερε η εταιρεία Ambrey για τη νέα επίθεση των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα. 
Οι αντάρτες Χούθι επιτίθενται σε πλοία που εφοδιάζουν το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και απαιτούν τον τερματισμό του πολέμου-σφαγή που διεξάγει η Ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.
Μόλις χθες δολοφονήθηκαν 100 Παλαιστίνιοι άμαχοι από τους συνεχείς βομβαρδισμούς του Ισραηλινού στρατού στη Ράφα, όπου έχουν ωθήσει με τις πολεμικές επιχειρήσεις την πλειοψηφία των Παλαιστινίων που διαμένουν στην ακατοίκητη και κατεστραμμένη  πλέον Λωρίδα της Γάζας.
Το Ισραήλ στοχεύει με τη Γενοκτονία που διεξάγει την Εθνοκάθαρση της Γάζας και την νέα Έξοδο των Παλαιστινίων προς την Αίγυπτο και την Ιορδανία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου