Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Νεοσύλλεκτοι φαντάροι της Α ΕΣΣΟ Ιανουαρίου Αρνούνται να πάνε ΕΛΔΥΚ

Πρόσφατα ήρθαν σε επικοινωνία με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ συνφάνταροι της ΕΣΣΟ Α Ιανουαρίου που ορκίστηκαν πρόσφατα και γονείς.
Όλοι τους ανάστατοι από αυτά που διάβασαν στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που αποκαλύπτουν τις άθλιες συνθήκες, τον έντεχνο διχασμό των φαντάρων σε νέους και παλιούς -που αναλαμβάνουν τα καψόνια των πρώτων για να εξασφαλίσουν την Υποταγή τους στους Αξιωματικούς και Διοικήσεις-, τις βαναυσότητες που συντελούνται στην 35η Μοίρα Καταδρομών.
Ενώ η τεράστια οικονομική ανάγκη και η αδυναμία να αντεπεξέλθουν οικονομικά στους 12 μήνες της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας τους είχε ωθήσει αρχικά να δηλώσουν ΕΛΔΥΚ, για τα χρήματα που δίνει η Κυπριακή Δημοκρατία στους Έλληνες στρατιώτες, άλλαξαν γνώμη και δήλωσαν τελικά ότι δεν θέλουν να υπηρετήσουν Κύπρο.
Εμείς θεωρούμε δικαίωμα τους να Αρνηθούν να Υπηρετήσουν εκτός Ελληνικών συνόρων.
Τους καλούμε να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΚΕΠΒ Θήβας, ζητώντας να συνομιλήσουν με τον αρμόδιο Αξιωματικό για την ΕΛΔΥΚ, αλλά και την Διεύθυνση Οπλιτών Θητείας-ΔΟΘ στο Πεντάγωνο, από όπου βγαίνουν οι Μεταθέσεις των φαντάρων.
Απαιτούμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των φαντάρων και να πάρουν Μετάθεση σε μονάδα στην Ελλάδα.
Κανείς φαντάρος να μην πάει στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου.
Κανείς φαντάρος να μην γίνει Μπράβος και Αναλώσιμος στην ΕΛΔΥΚ που εγγυάται τα κρατικά και επιχειρηματικά συμφέροντα ενεργειακών εταιρειών που εκμεταλλεύονται τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου κερδίζοντας δις ευρώ, οξύνοντας τις αντιθέσεις και τους κρατικούς ανταγωνισμούς, αποτελώντας μια τεράστια απειλή για το περιβάλλον.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου