Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Διεύθυνση Πυροβολικού ΓΣΣ: Ποιος είναι Ακροδεξιός και θρασύδειλος Αξιωματικός που βγάζει γονείς "τρελούς" και θεωρεί φλώρους τους φαντάρους "που δεν Αυτοκτονούν";

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τον γνωστό-άγνωστο Ακροδεξιό Αξιωματικό που επιχείρησε "να βγάλει τρελούς" τους γονείς γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στις μονάδες Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού.
Μάλιστα, όταν οι γονείς του τόνισαν ότι υπάρχει κίνδυνος Αυτοκτονίας γιατί οι συνφάνταροι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αισθάνονται απελπισία, ο Αξιωματικός απάντησε ότι "οι νέοι σήμερα είναι τόσο Φλώροι, που ούτε να Αυτοκτονήσουν δεν μπορούν"!
Οι αισχρές και απάνθρωπες δηλώσεις του Ακροδεξιού Αξιωματικού προκάλεσαν την οργή των γονιών που σοκαρισμένοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στην Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού αλλά και στις μονάδες 193-194 MLRS.
Ενδεικτική της αγανάκτησης που επικρατεί είναι η Επιστολή που δημοσιεύουμε. Δεν ταυτιζόμαστε με αυτές τις απόψεις, όμως αποκαλύπτουν την πραγματική εικόνα που έχουν οι φαντάροι και οι γονείς για τον Ελληνικό Στρατό. Διαφωνώντας σε μεγάλο βαθμό με την καθεστωτική προπαγάνδα που πλασάρουν τα χρυσοπληρωμένα από την κυβέρνηση ΜΜΕ και δημοσιογράφοι. 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αφού επιχείρησε να τους βγάλει και "τρελούς" ας βγαίνανε όλοι να ζητήσουν αναβολή και να λέγανε στον ψυχίατρο για τις συνθήκες στη μονάδα. 
Διότι αυτά καταγράφονται κι όταν είναι από πολλά άτομα κάποιοι κύριοι δεν θα μπορούν να κρυφτούν μετά.
Αν κάποιος εκπαιδευμένος φαντάρος δεν κρατιόταν και του έδινε καμιά καρατιά (και τον μαζεύανε) λέγοντας του "Ποιος είναι ο φλώρος τώρα ρε;! Α τρέχα να κλαφτείς στο στρατοδικείο", μετά θα λέγανε ότι ο άλλος τρελάθηκε κτλ.

Τέτοιοι τύποι κρύβονται πίσω από την εξουσία της θέσης για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.

Με τόσες καταγγελίες από στρατιώτες είναι μεγάλη συζήτηση για το ποιοι στον στρατό είναι πραγματικά διαταραγμένοι ή και τρελοί.

Είναι ντροπή 2024 σε ευρωπαϊκό στρατό να υπάρχουν μονάδες με προβλήματα σε εγκαταστάσεις, φαγητό, αναξιοκρατία εξαιτίας βυσματοκρατίας και γενικότερη προβληματική συμπεριφορά κάποιων στελεχών που υποτίθεται είναι επαγγελματίες. Αν στα μυαλά τους οι συγκεκριμένοι αλλά και η ανώτατη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία αυτά τα θεωρούν επαγγελματισμό, θα ψάχνουν φαντάρους.

Να τονίσουμε ότι αυτή την αισχρή πραγματικότητα του Στρατού επιχειρεί να καμουφλάρει ο ΥΕΘΑ Δένδιας διαφημίζοντας το Φιλανδικό Μοντέλο στρατιωτικής θητείας!
Φαντάροι και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία πρέπει να μειωθεί άμεσα στον ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου