Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

15η Μαρτίου 2024: Ο Κασσελάκης στον στρατό για ολόκληρες 20 μέρες!

 Εγκρίθηκαν πρόσφατα από την επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, τα δύο μνημόνια συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ που αφορούν στην απόσπαση και τοποθέτηση ελληνικού προσωπικού άμυνας στον Στρατό των ΗΠΑ.
Από τις τοποθετήσεις του ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννη και του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκη, εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτεται η βαθιά συμφωνία μεταξύ των δύο αυτών αστικών κομμάτων στην πολεμική συνοδοιπορία μεταξύ ΗΠΑ-Ελλάδας.
Και ενώ ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν ζητά την αποστολή Νατοϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία και διαγράφεται η πιθανότητα αποστολής μελών των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, ο Κασσελάκης σήμερα θα περάσει την πύλη του ΚΕΤΘ Θήβας, για να κάνει την στρατιωτική του θητεία για ολόκληρες 20 μέρες...
Σε έναν ελληνικό στρατό που γίνεται ολοένα και πιο Ταξικός, επιδιώκοντας ακόμη και την Στράτευση των Φτωχών Γυναικών.
Παράλληλα, νέοι και νέες ντύνονται στα χακί ως Μισθοφόροι Στρατιώτες για να Σκοτώσουν και να Σκοτωθούν για επιχειρηματικά, κρατικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Το Φιλανδικό Μοντέλο που προπαγανδίζει ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας είναι το προπέτασμα καπνού για την μετατροπή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα πρότυπα του Ισραηλινού Στρατού, με αύξηση των αποστολών εκτός συνόρων.
Είμαστε ενάντια στην Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία και τον Μισθοφορικό στρατό.
Κανένας να μην καταταγεί ως Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ, αλλά και ως στρατιωτικός.
Μείωση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες-μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ κοινωνικούς αγώνες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

3 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να τον επισκεφθεί και εκείνος ο καλοκάγαθος γεράκος που βάλανε για Αρχηγό ΓΕΣ όταν τον βλέπω μου θυμίζει τον παππού μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χουπης πρέπει να πάει την τελευταία μέρα από τις 20 που θα υπηρετήσει ο Κασσελακης και να του απονέμει τον χρυσό σταυρό του έθνους για την τιμή που μας έκανε να υπηρετήσει 20 ολόκληρες μέρες στην ΘΗΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως του χρόνου που θα αποστρατευτεί θα ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να διαφημίζει οίκους ευγηρίας θαυμάζουμε τα νιάτα και την κορμοστασιά του Στρατού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή