Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ Πεζικού Μεσολογγίου: ΝΙΚΗ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-Σέβονται το Πρόγραμμα εργασιών και δεν λιώνουν τους φαντάρους για τους Νεοσύλλεκτους στα δοκιμαστικά παρελάσεων

Για μια ακόμη φορά οι διαμαρτυρίες των φαντάρων και η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έφεραν αποτελέσματα, έβαλαν φραγμό στην Αυθαιρεσία. 
Πλέον σέβονται το πρόγραμμα εργασιών και δεν χώνουν σε δοκιμαστικά παρελάσεων το μεσημέρι.
Η Αυθαιρεσία αυτή σταμάτησε αλλά τα δοκιμαστικά εντείνονται καθώς θέλουν να δώσουν Μιλιταριστικό σόου στην Ορκωμοσία με τον κόπο και ιδρώτα των φαντάρων.
Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να διαμαρτυρηθούν.
Θυμίζουμε:  

239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ Πεζικού Μεσολογγίου: Λιώνουν τους Νεοσύλλεκτους στα δοκιμαστικά παρελάσεων για να δώσουν Μιλιταριστικό σόου
Το κακό έχει παραγίνει με τον εθνικισμό, τον μιλιταρισμό και την πολεμοκαπηλεία τους.
Στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων βρίσκονται μέσα οι συνφάνταροι λιγότερο από μια βδομάδα.
Όμως οι Αξιωματικοί έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου και θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις, να πουλήσουν Αξιόμαχο και Γόητρο του Στρατού στις πλάτες των Νεοσυλλέκτων.
Τις τελευταίες μέρες έχουν λιώσει τους Νεοσύλλεκτους στα δοκιμαστικά των Παρελάσεων στο 239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ Μεσολογγίου
Χθες, Πέμπτη, αφού έφαγαν το μεσημεριανό οι φαντάροι, αντί να απολαύσουν τις ώρες ανάπαυλας που προβλέπεται από το Πρόγραμμα Εργασιών διαταγή του ΓΕΣ, διέταξαν τους συναδέλφους να κάνουν για ώρες πάνω κάτω Παρέλαση το στρατόπεδο. 
Η ίδια άθλια μεθόδευση ακολουθείται και σήμερα όπου από το πρωί δεν έχουν σταματήσει τα Δοκιμαστικά για την Παρέλαση.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Απαιτούμε τον σεβασμό των δικαιωμάτων μας.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να απαιτήσουν την εφαρμογή του Προγράμματος εργασιών που παραβιάζουν οι Αξιωματικοί.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου