Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών Βόλος: Ο Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στην Μητρόπολη Δημητριάδος αλλά οι φαντάροι είναι εξοργισμένοι

Από τη μια μεριά έχουμε την εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο που πραγματοποίησε ο νέος Δ/κτής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.
Από την άλλη μεριά έχουμε τις επιστολές με τις καταγγελίες των εξοργισμένων φαντάρων της 32ης Ταξιαρχίας που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Φαντάροι που καταγγέλλουν την απαράδεκτη επιθετική συμπεριφορά στελεχών εναντίον τους.
Επιθέσεις που γίνονται και από Ανώτερο Αξιωματικό της Ταξιαρχίας σύμφωνα με τις επιστολές.
Μεγάλο θέμα με τις υπηρεσίες.
Στρατιωτικοί εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι νέοι ντύνονται Υποχρεωτικά στα χακί για να τους Αδικήσουν, να τους "χώσουν" σε ατελείωτες υπηρεσίες, χωρίς να σέβονται ούτε καν την Υγεία τους.
Στρατιωτικοί που μας θυσιάζουν στο Αξιόμαχο και στην Πολεμοκαπηλεία, προβάλλουν την συνεργασία με τους Αμερικανούς Μισθοφόρους για να μας λιώσουν.
Οι φαντάροι έχουν απαιτήσεις από τον διοικητή της Ταξιαρχίας του οποίου απαιτούν την παρέμβαση.
Αλήθεια, ο Επιτελάρχης τι έχει να πει για όλα αυτά που καταγγέλλονται;
Θα λάβουν επιτέλους μέτρα σε όλους αυτούς τους στρατιωτικούς που αυθαιρετούν και προβαίνουν σε Κατάχρηση Εξουσίας;
 
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Συνάδελφοι πρέπει να παλέψουμε ενάντια στην Αδικία και τη Βυσματοκρατία, τις Πελατειακές σχέσεις και την εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι τις μονάδες αδειάζουν το Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τα Ρουσφέτια τους και τα Προνόμια των Αξιωματικών.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου