Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

34 Μ/Κ Ταξιαρχία: Μίσος Αξιωματικών εναντίον των φαντάρων-συστηματική Κατάχρηση Εξουσίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από την 34 Μ/Κ Ταξιαρχία
Απαράδεκτη συμπεριφορά για μια ακόμα φορά από Αρμόδιους Αξιωματικούς.
Να εξευτελίζουν χαμηλόβαθμα στελέχη και φαντάρους.
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις υπηρεσίες.
Δεν σέβονται την υγείας μας και δεν κατανοούν ότι ναι μεν είμαστε υποχρεωτικά εκεί, αλλά υπάρχει και στις υπηρεσίες ή επιπρόσθετες υπηρεσίες και ένα όριο!!! 
Δεν γίνεται με γνώμονα το ότι η μονάδα είναι μάχιμη, αλλά και για υπηρεσιακές ανάγκες, να μας τρέχουν όλη μέρα χωρίς λόγο! 
Ο λαός λέει … η λογική όταν περνάς το συρματόπλεγμα χάνεται και έχουν δίκιο! 
Αξιωματικοί που έχουν τελειώσει μόνο την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και είναι επί της ουσίας ανειδίκευτοι και δεν προσφέρουν στην κοινωνία εν γένη, να παίζουν με την ψυχολογία μας.
Στον 21ο αιώνα, που ζει η χώρα μας σε περίοδο ειρήνης, να μην δείχνουν ανθρωπιά, αλλά μόνο κόμπλεξ κατωτερότητας. 
Η νέα διοίκηση που μάλιστα έχει διατελέσει και διοικητής μονάδας αλλά και επιτελάρχης στην συγκεκριμένη… τι έχει να πει για όλα αυτά ;
Θα τραβήξει άραγε ποτέ κανείς τα σχοινιά στους αξιωματικούς που δίνοντας τους εξουσία χάνουνε την ανθρωπιά τους και μας δώσανε την δυνατότητα να αντιληφθούμε ποσό μισάνθρωποι και κακιασμένοι είναι;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Όλοι ξέρουν τι τεράστια βυσματοκρατία επικρατεί στην 34η Ταξιαρχία.
Όμως Αξιωματικοί που βαράνε προσοχή στο κάθε τηλεφώνημα βουλευτή-επιχειρηματία-μητροπολίτη για να φτιάξουν τα βύσματα, παράλληλα κάνουν Κατάχρηση Εξουσίας και "χώνουν" τους υπόλοιπους.
ΔΕΝ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων, την πολεμική προετοιμασία, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τους πολεμικούς εξοπλισμούς.
Απαιτούμε αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης και το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει το οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια. Να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση των νέων που ντύνουν στο χακί.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου