Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία: Σκίζουν τους φαντάρους εν όψει της επίσκεψης του στρατηγού διοικητή του Γ Σώματος Στρατού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Νέα καταγγελία για την 71η ταξιαρχία καθώς σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου έρχεται στο στρατόπεδο Χατζηιωάννου στην 71η ταξιαρχία για επίσκεψη- επιθεώρηση ο στρατηγός από το Γ Σώμα Στρατού. 
Μας έχουν λιώσει στις αγγαρείες. 
Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αυτό.
Επίσης, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να εκτελέσουμε υπηρεσίες οι οποίες είναι εξαντλητικές. 
Και όταν είναι να ζητήσουμε κάποια άγραφη άδεια για τον κόπο μας, γυρνάει αρμόδιος Αξιωματικός και μας λέει με ύφος "ότι εδώ δεν δίνουμε τίποτα". 
Και μετά κάθονται και μας λένε γιατί δεν μένει κανείς σε αυτό το στρατόπεδο. 
Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι ο στρατιώτης αν δεν κερδίσει κάτι (π.χ τιμητικές άδειες) δεν θα κάτσει.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Ουσιαστικά η καταγγελία αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ότι η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία είναι ωμή εργασιακή εκμετάλλευση.
Συνάδελφοι πρέπει να παλέψουμε ενάντια στην Αδικία, τη Βυσματοκρατία και τις Πελατειακές σχέσεις.
Ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας και την παραμύθα του Φιλανδικού Μοντέλου.
Ενάντια στην ετοιμασία της 71ης Ταξιαρχίας για επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους ενάντια στις Ασύμμετρες Απειλές, δηλαδή το εργατικό και τα κοινωνικά κινήματα, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τις μειονότητες. 
Στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να αμφισβητήσουμε την Πολεμική Προετοιμασία και την εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμου.
Αυτό έρχεται να επιθεωρήσει ο Διοικητής του Γ Σώματος Στρατού.
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι τις μονάδες αδειάζουν το Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τα Ρουσφέτια τους και τα Προνόμια των Αξιωματικών.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου