Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

643 ΤΕ των Καρδαμύλων της Χίου: Αξιωματικοί Πλαστογράφησαν τις υπογραφές φαντάρων για να μην ψηφίσουν στον τόπο τους στις Ευρωεκλογές

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από φαντάρους που υπηρετούν στο 643 ΤΕ των Καρδαμύλων της Χίου
Οι συνφάνταροι περιγράφουν ότι "θέλαμε να δηλώσουμε για τις ευρωεκλογές να ψηφίσουμε στην πόλη μας και πλαστογράφησαν Αξιωματικοί την υπογραφή μας, ώστε να ψηφίσουμε στην Χίο.
Διότι ισχυρίζονται πως δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες...

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά ο Διοικητής;
Η κυβέρνηση της ΝΔ που ισχυρίζεται ότι δίνει το δικαίωμα ψήφου στους Απόδημους -για να αποκαλυφθεί το Σκάνδαλο με την Αννούλα Μισέλ Ασημακοπούλου- επιτίθεται στα δημοκρατικά δικαιώματα των φαντάρων.

Και η καταγγελία αυτή δεν είναι η μόνη.
Θυμίζουμε:

Εμείς απαιτούμε οι συνφάνταροι να έχουν όλη την ελευθερία να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα όπου επιθυμούν.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου