Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Επείγον Σήμα του ΓΕΣ: Να βάψουν τα μαλλιά τους όσοι θα πάνε στα Αγήματα για να δείχνουν νεότεροι!

Ένα κοκκινάκι είναι ότι πρέπει για Άγημα στον Επιτάφιο;-Τι λέει το ΓΕΣ;
Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα!
Με επείγον Σήμα του Επιτελείου στις μονάδες, κόβονται οι γκριζομάλληδες από τα Αγήματα που τη Μεγάλη Βδομάδα θα πλαισιώσουν τις θρησκευτικές Τελετές.
Δεν φτάνει που στις μονάδες δεν υπάρχουν φαντάροι.
Οι Παραιτήσεις από τον Στρατό των ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και στρατιωτικών είναι συνεχείς.
Οι Υπουργοί Άμυνας και το ΓΕΣ δεν θέλουν μόνο να μας χώσουν σε Αγήματα, κάνοντας το χατίρι του κάθε παπά και δημάρχου, αλλά πρέπει να δείχνουμε νέοι και αγέρωχοι!
Ευρωεκλογές έρχονται, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κυνηγά τους ψήφους των Ακροδεξιών πολεμοκάπηλων, πως λοιπόν να παρουσιάσει Αγήματα Γκριζομάλληδων.
Τώρα θα μας πείτε, ότι το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας κάθονται και ασχολούνται με τρίχες...
Ε με τι να ασχοληθεί, με τα στρατιωτικά οχήματα που δεν συντηρούνται και γίνονται διαρκώς τροχαία ατυχήματα ή με τις εγκαταστάσεις που πέφτουν στα κεφάλια μας....
Άλλα είναι τα μεγάλα προβλήματα...
Π ως να σταματήσει ο εκλογικός κατήφορος του Μητσοτάκη και της ΝΔ!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προτείνει στο ΓΕΣ να στείλει Σήμα να πάνε οι Γκριζομάλληδες να βάψουν τα μαλλιά  τους.
Να δείτε τότε κάτι ουρές στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΒΑΣIΛΟΠΟΥΛΟ, LIDL και στα κομμωτήρια που έχουν να δημιουργηθούν;
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΗΜΑ

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

15 σχόλια:

  1. Με αλλα λογια να βαψουμε τα μαλλια και οσοι εχουμε καθολικο κουρεμα να βαλουμε περούκες που να αντιστοιχεί με την παραλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τους φαλακρούς ,τι ισχύει? περούκα και μπερέ? Αυτη που εχουν κενα στο κεφαλι στα μαλλιά να τα κανουν σαν το Τρουμπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν φαλακρος με ταλαιπωρημενο προσωπο να βαλω κρεμες αντι γήρανσης ωστε να ειμαι ετοιμος.Το επιταφειο με της Δυο μπανταριες 12χ 180Ah θα το αλλαξουν ..ειπαμε να σηκωνουμε επιτάφιο και οχι οχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παω κομμωτήριο το απογευμα να τα κανω μαυρα και να βαλω περουκα στα κενα που εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα όλοι η φαλακροί του στρατού να αγοράσουν περούκες ( με καλό κούρεμα για τα αγήματα) ώστε να έχουμε μια ομοιομορφία.Να μας πούνε το κατάστημα με τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως τον επιταφειο στην κομοτηνη (αγιας σοφιας εαν δεν εχει αλλαξει κατι ) ειναι ολο μεταλο και ουτε η πολιτες δεν θελουν να το σηκωσουν διοτι ειναι εξοπλισμενο με 2 μεγαλες μανταριες και ειναι υπερβολικα βαρης ,για αυτο βαζουν και το στρατο να το σηκώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην τελευταία παρέλαση πάντως, το συγκεκριμένο θέμα επιλύθηκε με διαταγή που έλεγε όλοι οι ασπρομάλληδες να φορέσουν "μπαλακλάβα"!!!Γατάκια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλο παρέλαση και άλλο ο επιτάφιος δεν εινάι το ίδιο,οπότε τα βρήκανε σκούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην ΔΕΠ ρωτήστε αυτοί ξέρουν από τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει αναρωτηθεί κανένας από τους ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ της ΗΓΕΣΊΑΣ γιατί όλοι φεύγουν και γιατί δεν θέλει κανένας νέος Άνθρωπος να πάει στο Στρατό? Αλλά Στρατηγοί να γίνουμε να καμαρώνουμε και ως γνωστόν Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ!που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περουκίνη και μπερέ... άπαντες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρωτήστε για το κόκκινο κομοδινη χρώμα κάνει θραύση στο Στρατό από που να ξεκινήσω από την τωρινή ΔΕΠ η να θυμηθώ πρώην Αρχηγό ΓΕΣ με το καταπληκτικό ΜΑΛΛΊ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να είμαστε όλοι ομοιόμορφα,άρα να γίνουμε φαλακροί ( ποιο φτηνά βγαίνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοί φίλε μου για να είστε όλοι ομοιόμορφοι είναι ικανοί να σας αλλάξουν ολόκληρο το Κεφάλι!Εάν μπορούσαν θα το είχαν κάνει χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και όπως λέει ο Νίκος Παπάζογλου σε ένα αγαπημένο τραγούδι άλλο ο Αυγουλοματης και άλλο ο Ανοιχτοματης και συμπληρώνω αλλο είναι ο Μαλλιάς και άλλο ο Βάψω Μαλλιάς! Αφιερωμένο στην στην καινούργια Διοίκηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή