Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Τεράστιο κονδύλι και προκλητικά έξοδα για να δώσουν χιλιάδες σπαθιά σε Απόστρατους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και ΔΕΑ!

Η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί.
Για να σταματήσει τον κατήφορο των εκλογικών της ποσοστών επιχειρεί ξανά με διάφορα "δωράκια" να εξαγοράσει ψήφους.
Δαπανά τα χρήματα που προέρχονται από τη φορολόγηση του εργαζόμενου λαού μας καθώς συναλλάσσεται με το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο.
Με απόφαση του ΓΕΣ, που το Υπουργείο Άμυνας έβαλε μπροστά, δαπανά τεράστια κονδύλια για να παρέχει χιλιάδες σπαθιά σε Απόστρατους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς.
Πληροφορίες θέλουν και την Ανώτατη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών, τους ΔΕΑ δηλαδή, να έχουν υποβάλλει αίτημα να δοθούν και σε αυτούς σπαθιά.
Μάλιστα, σπαθιά δεν θα δοθούν μόνο στους ζωντανούς Απόστρατους, αλλά και στις οικογένειες των νεκρών!
Μιλάμε για μια προκλητική κυβερνητική απόφαση.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η προμήθεια θα γίνει από συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία.
Άραγε έχει γίνει διαγωνισμός;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει αυτή την κυβερνητική απόφαση.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι Υπουργοί Άμυνας Δένδιας και Κεφαλογιάννης προπαγανδίζουν το Φιλανδικό Μοντέλο, αλλά δεν λένε κουβέντα για τις οικονομικές απολαβές που αυτό προβλέπει για τους φαντάρους.
Μας δίνουν τον μισθό των 8,7 ευρώ μηνιαία, για να μας εκμεταλλεύονται με τους χειρότερους όρους εργασιακά και οικονομικά, παρέχοντας άθλιες συνθήκες στράτευσης.
Πρέπει να Αντιδράσουμε.
Καλούμε τις συλλογικότητες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας να καταδικάσουν αυτή την χυδαία Μιλιταριστική κυβερνητική απόφαση κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Δεν είναι τυχαίο, ότι εν όψει την Ευρωεκλογών και υπολογίζοντας τις ψήφους του συντηρητικού στρατιωτικού κατεστημένου, κανένα κόμμα της Αντιπολίτευσης δεν έχει ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση.
Ούτε το ΚΚΕ....

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας
    1. οι έφεδροι Αξιωματικοί δεν δικαιούνται Ξίφος και δεν τους έχει απονεμηθεί ποτέ.
    2.Υπαξιωματικοι και Ανθυπασπιστες δεν δικαιούνται ξίφος και δεν έχει πάρει ποτέ κανένας.
    3. Όταν οι Ανθυπασπιστες προαχθουν στον βαθμό του Ανθυπολοχαγου άρα εισέλθουν στο σώμα των Αξιωματικών τότε δικαιούνται. Είναι νόμος της Βουλής των Ελλήνων σαν αυτόν που πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ, ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Κ.Α.
    Η πολιτεία οφειλη και πρέπει να τους το απονημει.
    Που είναι το προβλημα;;;
    Ελπίζω η επιτροπή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να επιτρέψει την δημοσίευση μου. Ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή