Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Η Αστυνομία εισέβαλε σε σπίτι ξημερώματα για να συλλάβει φοιτητές για αναγραφή συνθημάτων υπέρ της Παλαιστίνης

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την εισβολή της Ελληνικής Αστυνομίας που ακολουθώντας τις φασιστικές πρακτικές της ΓΚΕΣΤΑΜΠΟ  καταγγέλλουμε εισέβαλε  σήμερα 26/4 στις 5 το πρωί, σε σπίτι φοιτητών στο Ρέθυμνο, εκ των οποίων η μια φοιτήτρια της Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Attack, και την προσαγωγή τους στην ασφάλεια!
Σύμφωνα με την ασφάλεια αφορμή για την επιχείρηση αυτή ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης στο κέντρο της πόλης! 
Χωρίς καμία δικαιολογία για το πώς στοχοποιήθηκε, ακολουθήθηκε και προετοιμάστηκε μέσω εισαγγελίας η βίαιη εισβολή στο σπίτι της φοιτήτριας και μέλους μας, είναι ξεκάθαρη η πολιτική και οργανωμένη στοχοποίηση για πολιτική και συνδικαλιστική δράση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής αριστεράς! 
Άλλωστε στο Ρέθυμνο όταν οι οργανώσεις του ΝΑΡ και της νΚΑ πριν λίγο καιρό είχαν κρεμάσει γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, επιχειρηματίες και αστυνομία το κατέβασαν άρον άρον γιατί χαλούσε την εικόνα του τουρισμού. 
Η επίθεση αυτή αποτελεί εξάλλου μια συνέχεια των πρόσφατων πειθαρχικών διώξεων φοιτητών, αγωνιστών και μελών μας στην Πάτρα για τη συμμετοχή τους στο φοιτητικό κίνημα απέναντι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
Την ίδια περίοδο που ξεσηκώνονται οι φοιτητές στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη ενάντια στο πρωτοφανές ισραηλινό έγκλημα εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, επιχειρηματίες που νοιάζονται μόνο για το προσωπικό τους κέρδος, η Αστυνομία και η κυβέρνησης που εμπλέκεται και συμμετέχει στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή  φράγκα, στρέφονται ενάντια στην αγωνιζόμενη νεολαία.
Αυτός είναι ο ολοκληρωτικός καπιταλισμός, με την κρατική βία και τρομοκρατία, αλλά και την συμμετοχή σε βρώμικους πολέμους εξυπηρετούνται οι στρατηγικοί στόχοι της ελληνικής άρχουσας τάξης, αλλά και οι Συμμαχίες της με τις ΗΠΑ, τα ιμπεριαλιστικά κράτη της Ευρώπης και το κράτος Δολοφόνο Ισραήλ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στην αγωνιζόμενη νεολαία και καλεί σε μαζική και αποφασιστική συμμετοχή στο Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου