Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Με τον Πάγκαλο «μαζί τα φάγαμε» και με τη Β.Φλέσσα «μαζί σκοτώσαμε»; Τι ξέχασε η υποψήφια ευρωβουλευτίνα της ΝΔ

Η Βίκυ Φλέσσα, δημοσιογράφος, φιλόλογος ,παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής και τώρα τελευταία υποψήφια ευρωβουλευτίνα με τη ΝΔ, μας είπε ότι «τα παιδιά στα Τέμπη όλοι μας τα σκοτώσαμε»…Όπως είχαμε κάνει και στο Μάτι, πρόσθεσε για να δείξει ότι δεν κάνει και διακρίσεις…

Δεν της τα έχουν πει καλά… Το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου, μπορεί να ήταν και να παραμένει το άλλοθι των πολιτικών και όσων φιλοδοξούν να γίνουν πολιτικοί , για τα οικονομικά χάλια της χώρας, αλλά για το Θεό, δεν μπορεί να ανεχθεί κανένας επίκληση τέτοιων απόψεων όταν έχουν χαθεί 57 άνθρωποι, οι περισσότεροι απ΄ αυτούς νέοι!

Αν δεν το έχει καταλάβει η κυρία Φλέσσα ,αυτό έκανε…

Στην προσπάθεια να «ξεπλύνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη ΝΔ ξέχασε την τραγωδία στη Λιβύη με τους 5 νεκρούς και την απώλεια μιας ολόκληρης αεροπορικής βάσης στο Στεφανοβίκειο, όπου…πνίγηκαν κάμποσα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού. Ίσως να τα ξέχασε γιατί σε αυτές τις υποθέσεις εμπλέκεται ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος. Υπενθυμίζουμε τις δύο εκπομπές που είχε κάνει η κυρία Φλέσσα ,ουσιαστικά με συμπαρουσιαστή τον κ.Φλώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου