Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Στρατός Βόρειας Ελλάδας: Υπασπίστρια ειρωνεύεται γιατί το ΓΕΣ ανέχεται να μένει στα ΣΟΑ 10 χρόνια και απόσπαση σε ΚΑΑΥ για τα επιπλέον 1000 ευρώ!

Αυτή η Αθλιότητα είναι ο Ελληνικός Στρατός.
Αυτή η Αθλιότητα είναι η Πραγματικότητα του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας....
Αυτή την Αθλιότητα δεν μπορούν να κρύψουν τα δεκάδες παράσημα, οι γιορτές και τα μιλιταριστικά πανηγύρια, αλλά ούτε τα πανάκριβα μνημεία του πολέμου, κληρονομιά του συνταξιούχουν πλέον Φλώρου!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πριν μερικές ημέρες η κυρία Υπασπίστρια Σχηματισμού της Βόρειας Ελλάδας γελούσε με το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας και έλεγε ειρωνικά ότι και που το έγραψαν στον Σπάρτακο "ότι κάθεται παράτυπα επί 10 και πλέον χρόνια στα ΣΟΑ δεν μπορεί κανείς να την βγάλει από εκεί, ότι και να γίνει"!
Και ρωτάω πως είναι τόσο σίγουρη;
Έχουν γίνει ενέργειες από τον Διοικητή του Σχηματισμού να βγουν από τα ΣΟΑ αυτοί που έχουν τόσα χρόνια;
Και αν όχι, γιατί;
Βεβαίως, έχει κάθε δυνατότητα να γελά αφού ετοιμάζεται να πάει Απόσπαση σε κοντινά ΚΑΑΥ και να εισπράττει το ποσό πρόκληση των 1000 ευρώ τον μήνα που αποφάσισε ο ΥΕΘΑ Δένδιας, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές...

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι έχει να μας πει ο Διοικητής του Σχηματισμού;
Έχει κάποια ευθύνη και συμμετοχή σε όλα αυτά;
Η Επιστολή δεν αποκαλύπτει μόνο τον Ατομισμό, το Βόλεμα, τις Πελατειακές Σχέσεις και την Ψηφοθηρία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Περιγράφει ουσιαστικά το πως η κυβέρνηση της ΝΔ και το αστικό καθεστώς εξουσίας οικοδομούν ένα άθλιο καθεστώς που βασίζεται σε ανθρώπους με πολύ αισχρές αντιλήψεις και Εκφασίζει την πολιτική και κοινωνική ζωή.
Η ΝΔ και το αστικό σύστημα εξουσίας ανοίγει τον δρόμο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, τον θρησκευτικό σκοταδισμό που πολιτικοποιήθηκε και τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.  
Πρέπει να Αντισταθούμε στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com

7 σχόλια:

  1. Όταν η κυρία ήταν στο ΚΌΣΟΒΟ λόγω κοινωνικών κριτηρίων στο σπίτι στα ΣΟΑ ποιος έμενε?? Γιατί δεν παρέδωσε το σπίτι που είχε στα ΣΟΑ αφού έλειπε στο εξωτερικό για 6 και πλέον μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώπα Ώπα Ώπα μας πήραν χαμπάρι! Η ΔΕΠ ξέρει τίποτα για όλα αυτά η και εκεί σφυρίζουν αδιάφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολύ καλά τους κάνει αφού δεν υπάρχει έλεγχος από κανέναν! Δεν φταίει αυτή μάλλον οι άλλοι φταίνε που ανέρχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρά πολύ καλά κάνει την πάρτη της κοιτάει ο καθένας στην θέση της θα το έκανε αφού δεν την ελέγχει κανένας! Ξέρετε γιατί χρηματικό ποσό μιλάμε 10 χρόνια ενοίκια που πληρώνουν τα άλλα τα κορόιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος ΓΙΑΤΡΟΣ κάντε το ΑΒΑΒΑ σε καμία εβδομάδα δεν θα θυμάται κανένας τίποτα σας έχουν ΓΕΛΆΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΕΠ ξέρει από ποιο χρώμα είναι καλό για την βάφει των μαλλιών τώρα που όλοι μεγαλώνουν και γκριζαρουν είπαμε δεν πρέπει να φαίνονται τα άσπρα μαλλιά θα μας περνάνε για παππούδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ήταν μόνο αυτή , καλά θα ήταν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή