Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

401 ΓΣΝΑ: Απλήρωτοι οι στρατιωτικοί γιατροί Λεφτά υπάρχουν για άλογα

Armyvoice News
Στρατιωτικοί γιατροί: Απλήρωτοι από τον Νοέμβριο στο 401 ΓΣΝΑ – Λεφτά υπάρχουν για να πληρώνουν τα άλογα στην ίλη ιππικού του ΓΕΣ

Το ΓΕΣ φαίνεται να προτιμά τα άλογα από το προσωπικό και να ρίχνει πακτωλό χρημάτων στην ίλη ιππικού, παρά να πληρώσει τους γιατρούς στο 401 ΓΣΝΑ που κάνουν εφημερίες και σώζουν ζωές.


Για παράδειγμα η παρακάτω δαπάνη που έγινε εκείνη την περίοδο και δεκάδες άλλες που έχουν έρθει σε γνώση μας για την ίλη ιππικού.


Στον αντίποδα μαθαίνουμε ότι παραμένουν απλήρωτοι από το Νοέμβριο του 2023 οι στρατιωτικοί γιατροί που κάνουν εφημερίες στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι η αποζημίωση για την εφημερία στους στρατιωτικούς είναι 38 ευρώ το 24ωρο και ο μέγιστος αριθμός που δικαιολογεί να πληρώσει η υπηρεσία είναι 5 εφημερίες ανεξάρτητα αν έχει χρειαστεί να κάνεις 10 για να βγει η δουλειά στην κλινική.

Απαλλαγή από εφημερία εννοείται είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μιλάμε για 188 ευρώ τον μήνα εδώ και 6 μήνες. Αντίστοιχα πολίτης ειδικευόμενος στο 401 GSNA πληρώνεται 700€ εφημερίες γιατί αποζημιώνεται όπως στο ΕΣΥ.

«Ο μισθός μου είναι 1076€ και αυτά τα 188€ όσο αστεία και αν μοιάζουν θέτουν πλέον την επιβίωσή μου σε κίνδυνο με την άνοδο της ακρίβειας», έλεγε χαρακτηριστικά στο Armyvoice.gr υπίατρος που έχει να πληρωθεί εφημερίες από το Νοέμβριο.

1 σχόλιο:

  1. Μπερδευτηκαν νομιζαν τα αλογα ητανε η νοσηλευτές που στο τελος τα αλογα θα εχουν τα καλυτερα κτηρια εως και κλιματιστικό θα μπει αυτο ειναι σιγουρο και ευσ κατσε να κανεις υπηρεσιες και να μην εχεις το ποιο απλο πραγμα ==> ποσιμο νερο και κλιματιστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή