Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

88 ΣΔΙ: Γιατί το Επαρχείο Λήμνου παρέδωσε νέα Μηχανήματα;

Ο Έπαρχος Λήμνου Απόστολος Κουτσογιάννης παρέδωσε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 στον Διοικητή της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχο Αλέξανδρο Κουφόπουλο σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Κάσπακα 88 ΤΜΧ, μηχανήματα μηχανικού έργου, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Στρατού και της Περιφέρειας σε περίπτωση ανάγκης.

Τι σημαίνει αυτό;
Καταρχήν, καταστρέφονται θέσεις εργασίας.
Από τα Μνημόνια και μετά, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το τότε Υπουργού Άμυνας, ηγέτη των εθνικιστών ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ανοίχτηκε ο δρόμος, ο Στρατός να έρθει να καλύψει τα κενά του κρατικού μηχανισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Αντί να γίνονται προσλήψεις, εκμεταλλεύονται τη Δωρεάν εργασία των φαντάρων.
Αυτή την εκμεταλλευτική και αντεργατική πολιτική ολοκλήρωσε η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη παραχωρώντας την Πολιτική Προστασία στις Ένοπλες Δυνάμεις.  
Επόμενο βήμα είναι το πολυδιαφημισμένο Φιλανδικό Μοντέλο που προωθεί ο Νίκος Δένδιας, που προβλέπει ότι οι φαντάροι θα εργάζονται στην Πολιτική Προστασία και θα τους δίνουν ένα Πιστοποιητικό.
Και μετά μας λένε ότι τα Μνημόνια δεν υπάρχουν πια.
Αρνούμαστε το Φιλανδικό Μοντέλο και τον νέο ρόλο του επιχειρηματικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αγωνιστούμε ενάντια στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση της νεολαίας που εξασφαλίζει το αστικό κράτος με την Υποχρεωτική Στράτευση.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου