Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η ζωή των φαντάρων της ΕΛΔΥΚ σε Κίνδυνο: η Ηγέτης της Χεζμπολάχ απειλεί με επίθεση σε βάσεις της Κύπρου λόγω της ενεργής υποστήριξης στο Ισραήλ

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου προειδοποίησε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ότι σε περίπτωση που οι εχθροπραξίες με τον ισραηλινό στρατό κλιμακώνονταν σε έναν ευρύτερο πόλεμο, τότε οι μαχητές του κινήματος θα αγωνίζονταν «χωρίς κανόνες» και «χωρίς περιορισμούς».
Διεμήνυσε ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα υπήρχε ασφάλεια από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ, κάνοντας λόγο ακόμη και για ενδεχόμενους στόχους στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Για πρώτη φορά, ο Χασάν Νασράλα εκτόξευσε απειλές εναντίον της Κύπρου, υπογραμμίζοντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να τη θεωρήσει εμπλεκόμενη στον πόλεμο εάν εξακολουθήσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικούς σκοπούς.
«Το άνοιγμα κυπριακών αεροδρομίων και βάσεων στον ισραηλινό εχθρό για να στοχεύσει τον Λίβανο θα σήμαινε ότι η κυπριακή κυβέρνηση είναι μέρος του πολέμου και η αντίσταση θα το αντιμετωπίσει ως μέρος του πολέμου», είπε.
Αυτή ήταν η απάντηση του ηγέτη Χεζμπολάχ στην κυπριακή αστική τάξη και κρατικό μηχανισμό που όχι μόνο συμβάλλουν στην πολεμική προετοιμασία του Ισραηλινού στρατού παρέχοντας εναέριο χώρο, εδάφη και χωρικά ύδατα, αλλά εκπρόσωποι του Ισραήλ απειλούν να χρησιμοποιήσουν κυπριακές βάσεις για να επιτεθούν στον Λίβανο!
   
Η ζωή των συνφάνταρων μας της ΕΛΔΥΚ  βρίσκεται σε Κίνδυνο.
Ουσιαστικά οι συνάδελφοι της ΕΛΔΥΚ που εξαιτίας της τεράστιας οικονομικής ανάγκης αναγκάστηκαν να πάνε Κύπρο, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο οικονομικό βάρος της Υποχρεωτικής στράτευσης, αντιμετωπίζονται ως Αναλώσιμοι  των Αξόνων του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, των επιδιώξεων γεωστρατηγικής αναβάθμισης, των ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων.
Οι φαντάροι της ΕΛΔΥΚ που είτε "εθελοντικά", είτε Υποχρεωτικά και παρά τη θέληση τους βρέθηκαν στην Κύπρο, υπηρετούν σε ένα Κυπριακό κράτος που συμμετέχει σε όλους τους πολεμικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Βρετανίας εναντίον των λαών της περιοχής. 
Εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Λιβύης, της Υεμένης κλπ.   
Ένα αστικό Κυπριακό κράτος που έχει μετατραπεί σε "αβύθιστο αεροπλανοφόρο" των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης. Μεγάλη ικανοποίηση για την συμφωνία θεσμοθέτησης Στρατηγικού Διαλόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ΗΠΑ, που επιτεύχθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξέφρασε ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης. Σε γραπτή δήλωση,  τόνισε ότι πρόκειται για συμφωνία που αναβαθμίζει και ενισχύει σημαντικά την στρατηγικής φύσεως σχέση της Κυπριακής Δημοκρατίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια σημαντική χρονική συγκυρία.
Ουσιαστικά πρόκειται για παρόμοια "πολεμική στρατηγική σχέση" με αυτή που οικοδόμησαν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μετατρέποντας ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε απέραντη πολεμική βάση των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα θα εκτιναχθούν οι αγορές οπλικών συστημάτων από τις αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες!

Τι σχέση έχουν με όλα αυτά οι Έλληνες φαντάροι της ΕΛΔΥΚ;
Γιατί να κινδυνεύσουν να χάσουν την ζωή τους οι φτωχοί φαντάροι που επανδρώνουν την ΕΛΔΥΚ και το τελευταίο χρονικό διάστημα λιώνουν σε πολεμικές προετοιμασίες;
Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους να Απαιτήσουν άμεσα τον Επαναπατρισμό τους.
  Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης.
Απαιτούμε καμιά εμπλοκή-συμμετοχή του ελληνικού αστικού στρατού στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και τους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε Ουκρανία-Παλαιστίνη-Υεμένη.
Να γυρίζει η φρεγάτα ΨΑΡΑ από την Ερυθρά θάλασσα, το προσωπικό και τα πολεμικά μέσα που βρίσκονται εκτός συνόρων.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου