Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου: Άρες Μάρες....Κουκουνάρες! Δεκατρείς άνθρωποι κόντεψαν να σκοτωθούν και αυτοί σφυρίζουν Αδιάφοροι!

Θεωρούν δεδομένο ότι θα υπάρξουν τραυματισμοί και θάνατοι σε ασκήσεις και το μόνο που κάνουν είναι να ζητούν επιδόματα....
Θεωρούν και αυτοί ότι οι φαντάροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη είναι Αναλώσιμοι; 
Εξακολουθεί η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου να μην μας λέει ότι κάποιος φταίει για το παρολίγον δυστύχημα στη Ζίτσα Ιωαννίνων

Μέσω του αγαπημένου της μιλιταριστικού σάιτ επέλεξε να μας απαντήσει η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου στην κριτική που της ασκήσαμε για τη σιωπή της για το παρολίγον πολύνεκρο δυστύχημα στο πεδίο βολής Πετραλώνι στα Γιάννενα.
Πρώτον χαιρόμαστε που μας διαβάζουν. 
Δεύτερον, γνωρίζουμε ότι η αντίδρασή της ήρθε, επειδή ακριβώς της ασκήσαμε κριτική για την επί μέρες σιωπή της. 
Τρίτον, στην απάντησή της δεν γίνεται καμία αναφορά σε φαντάρους, κατά την πάγια τακτική της. 
Άλλη μία απόδειξη ότι βλέπει τα συμφέροντά τους να είναι αντικρουόμενα με εκείνα των επαγγελματιών στελεχών: 
Για της ενώσεις στρατιωτικών οι φαντάροι πρέπει να δουλεύουν και να κινδυνεύουν περισσότερο, για να δουλεύουν και να κινδυνεύουν λιγότερο τα στελέχη και για να τους εξασφαλίζουν φτηνή ψυχαγωγία σε λέσχες και κατασκηνώσεις.
Τέταρτον: Η ένωση εξακολουθεί να μην αναφέρεται σε ευθύνες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, ούτε καν να ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για να βρεθεί τι και ποιος έφταιξε, έστω και για τα μάτια του κόσμου. 
Ζητά απλώς επιδόματα και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, αφού, όπως λέει, ο χώρος εργασίας τους είναι υψηλού κινδύνου. 
Σαν να είναι απολύτως μέσα στο πρόγραμμα να γίνονται τέτοιες εκρήξεις, επομένως θα γίνονται και θα ξαναγίνονται. 
Φαίνεται να αποδέχεται πλήρως, έτσι, ότι τα στελέχη είναι και θα είναι αναλώσιμα και πως για το περιστατικό δεν υπάρχει καμιά ευθύνη, αφού δεν ζητά να βρεθεί τι πήγε στραβά. 
Οι στρατιωτικοί και όσοι σκέφτονται να γίνουν στρατιωτικοί, ας τα σκεφτούν όλα αυτά.

Και ας μείνουν μακριά από τις Ένοπλες Δυνάμεις

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. Δεν θελει να ασχοληθεί κανενας γιατι πρωτο θα πρεπει να σταματουσαν και να γινει ερευνα απο οπλουργο-πυροτεχνουργο για την σωστη Συντήρηση και αποφυγή υγρασιας ειναι γνωστο ολες η αποθηκες ειναι χαλια .
    Το ιδιο ειναι και η διαχειριστές που τα εχουν χρεωμενα ΔΕΝ κανουν ελεγχους η αναφορα σε ανωτερα κλιμακια ...μισθος μπαινει - μισθος βγαινει το αυτοματο για τα λεφτα το βρισκουμε αλλα να γινει μια ΕΔΕ ωστε να τηρουντε τα υλικα σωστα και να γινονται σωστη ελεγχοι ειναι πλεον ξεχασμενο ...δεν θελει κανενας να ασχοληθεο μιας και δεν θα ριξουν αυτη ομως καποιος αλλος στην θεση τους.
    Η μιση διαχειριστες ειναι για φυλακη δεν ασχολουνται και εβαζαν αλλους για ελεγχο που δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο οπου στα Νησια ειναι πολυ μεγαλο φαινόμενο και δεν θα σχοληθει κανενας διοτι θελει πολλες μερες να γινει καταμέτρηση ξενα κλιμάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν προλαβαινουν η οτι δεν υπηρχαν αξιωματική μεσα για να μιλησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή