Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Αυτές είναι οι "φοβερές και τρομερές" νέες Μεταθέσεις; Μετέθεσαν στρατιωτικό με καρκινοπαθή σύζυγο

Η διαφήμιση από γνωστό άγνωστο μιλιταριστικό σαιτ του κυβερνητικού έργου και της νέας στρατιωτικής ηγεσίας αποδεικνύεται καθημερινά φθηνή προπαγάνδα.
Είναι χαρακτηριστικό το πόσο εμφατικά παρουσιάστηκαν οι Μεταθέσεις, τονίζοντας ότι έγιναν γρήγορα και δίκαια...
Και τι αποδεικνύεται;
Μετέθεσαν στέλεχος του Στρατού Ξηράς, του οποίου η σύζυγος δίνει μάχη με τον καρκίνο!
Συγκεκριμένα το στέλεχος μετατίθεται σε λιγότερο από ένα χρόνο στον βόρειο Έβρο, χωρίς να είναι ο τόπος συμφερόντων του και το σημαντικότερο ενώ η σύζυγός του έχει διαγνωσθή με όγκο στον εγκέφαλο κάτι που χρήζει ιδιαίτερης παρακολούθησης από νοσοκομείο με νευροχειρουργική κλινική για χειρουργική αντιμετώπιση επείγουσας κατάστασης.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον Στρατό κυριαρχεί η Απανθρωπιά και τα γαλάζια βύσματα της ΝΔ.
Κανείς νέος και νέα δεν έχει καμιά δουλειά να καταταγεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

1 σχόλιο:

  1. Δεν δινουν σημασια πλεον οταν υπαρχει ΝΔ το ιδιο ισχυει και για τα παιδια με ειδικες αναγκες που σε λενε << κανε αλλο >> η << δεν μας νοιαζει μπορεις να κανεις αλλο παιδι >> κτλπ Ειναι μια συμπεριφορά μαλακισμενη και εκτος απο αυτο δεν αντιμίλησαν ουτε η αξιωματική για τα παιδια με ειδικες αναγκες.Παρόμοια συμπεριφορια ειχαμε στην Χιο και βορεια Ελλάδα που δείχνει το επίπεδο,δεν χρειαζεται να μιλησω η συμπεριφορά στελεχων αλλα και μερικων αξιωματικών οτι δεν σε πιστευουν ,οποιος αντέξει 45 λεπτα με παιδι με ειδικες αναγκες και ελπιζω να τους τυχει μπροστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή