Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Στρατός Πελοποννήσου: Πως αντιμετωπίζουν οι Διοικητές στρατιωτικό που απαιτεί "δωράκια" από φαντάρους!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο εν λόγω στρατιωτικός που έχει καταγγελθεί από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί απαιτεί "δωράκια" από στρατιώτες βρίσκεται σε συγκεκριμένη πόλη της Πελοποννήσου αλλά είναι με μια άτυπη διάθεση όπως και πολύ άλλοι (χωρίς καμιά έγκριση ) εδώ και ένα χρόνο.
Ο διοικητής ο τέως και ο νυν με αυτόν τον τρόπο έχουν ξεφορτωθεί "τους κοπρίτες" όπως λένε και τους έχουν μακριά με αυτόν τον τρόπο από την μονάδα.
Συγκεκριμένα στελέχη και ο εν λόγω είναι τα πουλέν του πολύ διαφημισμένου από σαιτ για στρατιωτικά θέματα Ανώτερου Αξιωματικού και δεν έχουν καμιά σχέση με την μονάδα.
 Γνωρίζω ότι και οι δυο Διοικητές ξέρουν για την δράση του με την μόνη διάφορα ότι ο ένας τον έχει μακριά, ενώ ο άλλος τον έχει προστατευμένο. Γνωρίζω επίσης ότι ακόμα και οι άμεσα συνεργαζόμενοι με αυτόν τον έχουν σε απόσταση λόγο του τρόπου που φέρεται, άλλα και πράττει. 
Επειδή τους έχει εκθέσει πολλάκις στο παρελθόν ζητώντας από στρατιώτες κρέατα, πατάτες, κρασί και τέλος πάντων ότι μπορούσε από τον καθέναν.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει επιληφθεί ακόμη η Στρατιωτική Δικαιοσύνη.
Αφού όλοι είναι ενήμεροι για τη δράση του, από το ΓΕΣ μέχρι τους Διοικητές του, γιατί κανένας δεν έχει κάνει το παραμικρό που προβλέπει ο Νόμος;
Και οι μόνες κινήσεις που έγιναν είναι μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και αυτές γιατί οι Αξιωματικοί σκέφτηκαν ότι τους εκθέτει!
Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να συνεχίσουν να αποκαλύπτουν την αμαρτωλή δράση του συγκεκριμένου στρατιωτικού, να στέλνουν τις καταγγελίες τους στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.  
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Τη κάνει νιάου νιάου στην Καλαμάτα? Τα δωράκια βέβαια καί οι χαρές από της Διοίκησης ως αντάλλαγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατάει χρόνια αυτή η ιστορία στην Καλαμάτα Με τά δωράκια και πάντα από τούς ίδιους δύο τρις ανθρώπους. Τώρα γιατί δεν τούς ελέγχει κανείς από τούς Διοικητές βάλτε το μυαλό σάς λίγο να δουλέψει και θα καταλάβετε. Θυμηθείτε μόνο την φράση ΜΑΖΊ ΤΆ ΦΆΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα δώρα είναι θαύμα αλλα όχι προς λύσεις προβλημάτων αλλά μόνο γραφείων και εάν είναι καλά βαμμένες η πέτρες για τις επισκέψεις ώστε να πάρουν και τα μπράβο που δεν λένε Όχι σε τίποτα ( έξτρα μόρια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή