Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Φαντάροι Έβρου: Όχι στον πόλεμο και την πολεμική προετοιμασία- Θητεία Σκλάβων και Αναλώσιμων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Όχι στον πόλεμο και την πολεμική προετοιμασία. Οι φαντάροι δεν είμαστε κρέας για τα πολεμοκάπηλα σχέδια Κυβέρνησης, Ελληνικού Στρατού, ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ.

Έχει φουντώσει για τα καλά η πολεμική προετοιμασία στον Ελληνικό Στρατό και όλα δείχνουν πως οι επόμενοι μήνες θα είναι σίγουρα "θερμοί" και όχι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Η κατάσταση στον Έβρο είναι χαρακτηριστική, από τα τέλη της άνοιξης πραγματοποιούνται συνεχώς μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις που προσομοιάζουν πολεμικές επιχειρήσεις στα σύνορα με συμμέτοχη πάντα και συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ, ασκήσεις που εντείνουν το ήδη οξυμένο πολεμικό κλίμα στην περιοχή, όπως συνέβη πριν από κάποιες εβδομάδες με την πραγματοποίηση της άσκησης διάσχισης του Έβρου "RIVER ROUTE 2024" στο Δέλτα του Έβρου που πραγματοποίησε η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού που έφερε έντονες αντιδράσεις από την τουρκική πλευρά οξύνοντας για ακόμη μια φορά τον αντιδραστικό Ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό.

Προφανώς η κατάσταση εδώ στον Εβρο δεν είναι ξεκομμένη από την κατάσταση στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος έχει πάρει, με μπροστάρη την κυβέρνηση της ΝΔ, την συνειδητή επιλογή να κάνει την Ελλάδα μια απέραντη Νατοϊκή βάση και χρησιμοποιεί πλέον και έμμεσα και άμεσα τον Ελληνικό Στρατό στα πολεμοκάπηλα σχέδια ΕΕ - ΗΠΑ -ΝΑΤΟ στους πολέμους που πραγματοποιούνται σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία. Στέλνουμε όπλα και εκπαιδευτές στην Ουκρανία, φρεγάτες στην Μέση Ανατολή, ενώ η Αλεξανδρούπολη έχει γίνει μια τεράστια βάση κόμβος των Νατοϊκών δυνάμεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το κράτος του Ισραήλ ανακοινώνει πως θα βομβαρδίσει τον Λίβανο από την Κύπρο(!!!), με την Χεζμπολάχ να απαντήσει πως θα ισοπεδώσει το νησί σε μια τέτοια περίπτωση! Στην Κύπρο που υπηρετούν χιλιάδες συνάδελφοι μας φαντάροι!

Πλέον η κατάσταση γίνεται απάλευτη και πολύ επικίνδυνη!

Γίνεται απάλευτη γιατί το μόνιμο κλίμα πολεμικής προετοιμασίας, ιδίως στην παραμεθόριο, με συνεχείς ασκήσεις, συναγερμούς, επιθεωρήσεις, ενίσχυση των φυλακίων στα σύνορα έχει μεταφραστεί σε ατελείωτο χώσιμο και υπηρεσίες για τους φαντάρους, μειωμένες εξόδους, κόψιμο αδειών σε όσους είναι να απολυθούν, ο κόσμος δεν φτάνει στα στρατόπεδα μας λένε αλλά οι υπηρεσίες για όλους αυξάνονται. Γίνεται απαλευτη γιατί την ιδία στιγμή που η κυβέρνηση σπαταλά δισεκατομμύρια το χρόνο για αεροπλάνα και φρεγάτες οι φαντάροι δεν έχουμε πολλές φορές ούτε τα βασικά στα στρατόπεδα όπως πόσιμο νερό και καθαριστικά, ενώ κοιμόμαστε σε κτήρια και κατασκευές πανάρχαιες γεμάτες κοριούς και πάσης φύσεως έντομα.

Γίνεται επικίνδυνη γιατί πλέον απειλούμαστε ανοιχτό από τους πολέμους που συμβαίνουν σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Δεν γίνεται όσοι κάνουμε την θητεία μας να είμαστε συνεχώς με το άγχος μην γίνει ένα "θερμό επεισόδιο" ή κάτι ακόμη χειρότερο.

Οι φαντάροι δεν είμαστε κρέας για την πολεμική μηχανή τους. Θέλουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια για εμάς τους φίλους μας και τις οικογένειες μας χωρίς τα σύννεφα του πολέμου συνεχώς πάνω από τα κεφάλια μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως χωρίς αγώνα δεν μπορεί να κερδηθεί τίποτα. Τώρα είναι που μαζί με τον λαό πρέπει να αγωνιστούμε για το μπλοκάρισμα της πολεμικής μηχανής, μέσα και έξω από το στρατό. Να σταματήσει η όποια εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού και του ελληνικού κράτους στους πολέμους σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, να σταματήσει η πολεμική προετοιμασία με συνεχείς ασκήσεις που κάνει την θητεία μας απάλευτη. Να μπεις φρένο στους εξοπλισμούς και να δοθούν χρήματα για τις λαϊκές ανάγκες (υγεία, παιδεία, κοινωνικά αγαθά). ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ με την κυβέρνηση της ΝΔ και το σύνολο του αστικού κόσμου να δηλώνει παρόν στα επικίνδυνα σχέδια τους!

Ανατροπή της κυβέρνησης και κάθε κυβέρνησης που εφαρμόζει αυτή την πολεμοκάπηλη αστική πολιτική.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου