Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Τραυματισμός Συνοριοφύλακα στον Έβρο: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-12 Μεραρχία και Πεζικό Προβατώνα: Υπάνθρωποι ΕΠ.ΟΠ. κλέβουν πρόσφυγες και βιαιοπραγούν σε αδύναμους ανθρώπους

 

Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δημοσίευσε την παρακάτω Επιστολή:

Γρήγορα όμως συνφάνταροι μας έστειλαν τη δική τους Επιστολή Καταγγελίας που αποκαλύπτει το καλά φυλαγμένο μυστικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Την αδίστακτη, απάνθρωπη δράση μεγάλης μερίδας των ΕΠ.ΟΠ. και συνολικά Στρατού αλλά και Συνοριοφυλακής, εναντίον των προσφύγων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πολλοί ΕΠ.ΟΠ. γουστάρουν να πηγαίνουν περίπολα στο ποτάμι.
Συγκεκριμένα από την 12η Μεραρχία και από μονάδες Πεζικού στον Προβατώνα.
Και γουστάρουν γιατί κλέβουν power bank ή και άλλα μικροπράγματα. 
Για να κάνουν τους μάγκες σε εξαθλιωμένους μετανάστες και να τους περιγράφουν λες και είναι τέρατα.
Ενώ είναι άνθρωποι ταλαιπωρημένοι άφραγκοι και διωγμένοι οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Καλά που είναι και οι φαντάροι στα πρωινά μερικές φόρες και σταματάμε τους τραμπουκισμούς που κάνουν μερικοί
Τρέμουν οι θρασύδειλοι ΕΠ.ΟΠ. το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η απάνθρωπη δράση τους σε καμιά καταγγελία φαντάρων.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Μια ακόμη καταγγελία που αφενός αποκαλύπτει την Απανθρωπιά του Ελληνικού Στρατού που στηρίζει με κάθε τρόπο το Ισραήλ που προβαίνει σε Γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης, αλλά καταδιώκει και Επαναπροωθεί τους πρόσφυγες από την ισοπεδωμένη Λωρίδα της Γάζας.
Μια ακόμη καταγγελία που επίσης αποδεικνύει τι μεγάλη σημασία έχει η αγωνιστική δράση μέσα στον στρατό, όπου ξεδιπλώνεται ένας πραγματικός διεθνιστικός αγώνας αλληλεγγύης.
Η σημασία του κινήματος μέσα στον στρατό, η αγωνιστική στρατιωτική θητεία.
Μια προσπάθεια που δεν ακολουθεί η ΚΝΕ που στέκει αδιάφορα στα κρατικά εγκλήματα, γιατί εκεί οδηγεί η ενσωμάτωση στο εθνικό κρατικό αστικό αφήγημα,  αλλά και η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ που βρίσκεται φυλακισμένη στη φενάκη του Ι5 που της παραχωρεί το αστικό κράτος και ο στρατός του.

Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους να αντισταθούν στην βαρβαρότητα του Ελληνικού Στρατού και να προσπαθήσουν να αποτρέψουν κάθε βίαιη και παράνομη ενέργεια.
Να το καταγγείλουν αμέσως στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Συνάδελφοι ο Στρατός υπολογίζει τη Δημοσιότητα και δεν θέλει να αποκαλύπτεται η άθλια δράση της. 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Τα βάζουν σε σακούλες? η τα βάζουν στην τσέπη τούς? Υπάρχει μια διαφορα με τις λέξεις θες δεν θες πρέπει να μπαίνουν σε σακούλα η κιβώτιο ( όσο παράλογο και να ακούγεται πρέπει να γίνει ).

    Δεύτερων ποιος λέει ότι γουστάρουν η ΕΠΟΠ να πάνε?? Καταρχήν ακόμα και από Θεσσαλονίκη στέλνουν κόσμο ακόμα και από Ξάνθη και Κομοτηνή την ίδια ημέρα λες και δεν έχουμε άλλες δουλειές με τόσες απόσπασης που έγιναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή