Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Βατερλό με τις Πανελλαδικές στις Ένοπλες Δυνάμεις! Μείον 500 Αξιωματικοί-Υπαξιωματικοί σε μία μέρα αλλά αγόρασαν F-35 κόστους 10 δις ευρώ!

Βατερλό με τις Πανελλαδικές στις Ένοπλες Δυνάμεις! Μείον 500 Αξιωματικοί-Υπαξιωματικοί σε μία μέρα αλλά αγόρασαν F-35 κόστους 10 δις ευρώ!
Η νεολαία έχει γυρίσει την πλάτη στον Στρατό.
Και δεν κατατάσσεται ούτε ως Μισθοφόρος Στρατιώτης, ούτε ως Αξιωματικός και Υπαξιωματικός.
Αν αφαιρέσεις την περίοδο ψήφισης των Μνημονίων, όπου η "καριέρα στον στρατό" παρουσιάστηκε ως διέξοδο στην Ανεργία και τη μαύρη εργασία, από εκεί και πέρα οι βάσεις των Στρατιωτικών Σχολών πέφτουν συνεχώς καθώς η Νεολαία δεν γουστάρει τον Στρατό.
Γιατί;
Γιατί βλέπει την εμπλοκή-συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους βρώμικους πολέμους σε Παλαιστίνη-Υεμένη-Ουκρανία, τις αποστολές εκτός συνόρων ελληνικού στρατού που υπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και των Ελλήνων επιχειρηματιών, την αναβάθμιση του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού, το απάνθρωπο κυνήγι προσφύγων-μεταναστών, αλλά και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα στρατόπεδα, τα αδιέξοδα "της καριέρας στον Στρατό"!
    
Αποτέλεσμα όλων αυτών η σημερινή ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων των στρατιωτικών σχολών .
Ενδεικτικά αναφέρουμε τις βάσεις:
ΣΣΕ (ΟΠΛΑ): 12.230
ΣΣΕ (ΣΩΜΑΤΑ) :12.415
ΙΚΑΡΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ: 14.575
ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΑΧΙΜΟΙ: 11.629

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πέρα από τις εξαιρετικά χαμηλές βάσεις , στη ΣΣΕ από συνολικά 307 θέσεις μπήκαν 77 Ευέλπιδες και στη ΣΜΥ αντίστοιχα 55 σπουδαστές!

Όλο αυτό ισοδυναμεί με την απώλεια 500 συνολικά Αξιωματικών και Υπαξιωματικών μας μέσα σε μια ημέρα .

Πέρα από αυτό είχαμε την τελευταία 5ετια 550 παραιτήσεις χαμηλόβαθμων αξιωματικών και εκατοντάδων ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ. στους οποίους δηλώνεται ότι στα 50 τους χρόνια θα πεταχτούν στην Ανεργία.
Να θυμηθούμε τα παραμύθια περί Νομιμοποίησης των ΕΠ.ΟΠ. που έταζε η προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας της κυβέρνησης της ΝΔ.

Εμείς χαιρετίζουμε την επιλογής Ειρήνης και Καταδίκης του Πολέμου και του Μιλιταρισμού που έκανε η νεολαία.
Θεωρούμε ότι συμβάλλαμε στην παταγώδη Αποτυχία της κυβέρνησης της ΝΔ.
Συνεχίζουμε...
Το Αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να πάρει αγωνιστικές πρωτοβουλίες Κοινής Πάλης των εργαζόμενων λαών της περιοχής, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στις πολεμικές συμμαχίες με ΗΠΑ-Γαλλία-Ισραήλ που εμπλέκουν τον λαό μας σε ανταγωνισμούς και ιμπεριαλιστικές επιθετικές κινήσεις παγκόσμια.
Κρίσιμο ζήτημα η ανάπτυξη Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό με αντικυβερνητικά-αντιμπεριαλιστικά-αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά.
     ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες Επιχειρηματίες-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ

ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Α ρε ΧΟΥΠΗ σε βλέπω δασοπεριπολο! Εσένα συνοδηγό και τον ΚΩΣΤΙΔΗ οδηγό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΟΥΠΗ σας πήραν χαμπάρι και τα πιτσιρίκια ακούν για Στρατό και γελάνε μέχρι και οι πέτρες από που να αρχίσω από τους μισθούς που είναι για γέλια από τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις που είναι για τους ΜΑΟ ΜΑΟ από την συμπεριφορά του κάθε αποτυχημένου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε μεγάλη αύξηση στα μόρια για Ευελπίδων φέτος από 12 πέρσι στο 12,2 φέτος χαχα δηλαδή σε μερικά χρόνια ο αρχηγός του στρατού θα έχει μπει στην Ευελπίδων με 12,2 βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αδωνις που περασε και μαγειρας στο στρατο ( μονο αυγα εβραζε ) ξερει τα παντα με τους φιλους του να λενε οτι θα κατακτησουν ολα τα ταμεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή