Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Πάλι βλακείες με τα όπλα:Συνελήφθη στρατιώτης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου με 5 γεμιστήρες-στη μονάδα δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε;

Πάλι βλακείες με τα όπλα:Συνελήφθη στρατιώτης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου με 5 γεμιστήρες-στη μονάδα δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε;

Με πέντε γεμιστήρες στις αποσκευές του ετοιμαζόταν να πετάξει ένας φαντάρος ο οποίος συνελήφθη από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου το βράδυ της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικού ελέγχου των αποσκευών του πριν την επιβίβαση του σε πτήση εσωτερικού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε γεμιστήρες στρατιωτικού τύπου-τυφεκίου.
Ο στρατιώτης συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβάσεις του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

Υπάρχουν όμως μια σειρά ερωτήματα που κανείς δεν πρέπει να παραβλέψει.
Ο συγκεκριμένος στρατιώτης, όπως και άλλοι στο παρελθόν, θύματα παράλογων και εξίσου εμετικών ακροδεξιών αντιλήψεων, που εξυμνούν τον εθνικισμό, την πολεμοκαπηλεία και τον μιλιταρισμό έκανε την παράλογη αυτή ενέργεια.
Ποιος όμως θα μας πει το γίνεται στη μονάδα;
Τι απαντά ο Διοικητής, ο Ταξίαρχος και το ΓΕΣ;
Είναι τόσο εύκολο να γίνει αφαίρεση οπλισμού και πυρομαχικών σε μια μονάδα του Ελληνικού Στρατού;
Κανείς δεν ελέγχει ούτε τα όπλα και τα πυρομαχικά;

Και προφανώς δεν είναι άμοιρο ευθυνών ούτε το ΓΕΣ αλλά και ούτε το Υπουργείο Άμυνας.
Όταν έχουν αδειάσει τα Στρατόπεδα για να βολέψουν τα βύσματα της ΝΔ και με Αποσπάσεις σε ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια, όχι μόνο λιώνουν τους εναπομείναντες φαντάρους, αλλά τίποτε δεν τηρείται από τα προβλεπόμενα.
Αλλά τι τους νοιάζει...
Αυτοί μόνο ξέρουν να κάνουν δωρεάν διακοπές με την απλήρωτη εργασία των φαντάρων, να τρώνε και να πίνουν τσάμπα.
Τώρα φυσικά, στρατηγοί, υπουργοί και φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι θα τα ρίξουν όλα στον ανώριμο και ανεύθυνο στρατιώτη.  
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Φαινεται οτι ητανε ολοι στα @@ τους και ειναι συχνο φαινομενο και στην λεσβο πλεον που εχει γεμισει με ελαφρας υπηρεσίας και βυσματα που ξεχρεωνουν με τα λογια ,διοτι η δουλεια εξω ειναι ποιο σημαντικη (Ο Ντοπιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω δεν πηραν χαμπαρι οτι αδειασε το στρατόπεδο και ειναι ολοι μετρημένη στα δάχτυλα και δεν κανουν τιποτα το κολπο με τις μεταθεσεις ειναι πλεον απο Νησι σε Νησι και δεν μπορεις να παρεις μετάθεση στερια πλεον με ΝΔ εκτος απο αυτο παρολο η αμεταθετοι αποκτησαν τα ιδια μορια με καποιον που εχει παρει 2 και 3 μεταθεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή