Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Με χειροπέδες Επιλοχίας ΕΠ.ΟΠ. γιατί χτύπησε φαντάρο και το όχημα του

Το κακό έχει παραγίνει.
Τραμπούκοι ΕΠ.ΟΠ.έχουν γεμίσει τα στρατόπεδα.
Όχι μόνο τεμπελιάζουν ασύστολα φορτώνοντας τις Υπηρεσίες και τις δουλειές τους σε συνφάνταρους, αλλά βρίζουν, απειλούν και ενίοτε βιαιοπραγούν.
Πληθαίνουν οι καταγγελίες φαντάρων από μονάδες του Έβρου και των νησιών.
Σε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με δημοσίευμα, συνελήφθη Επιλοχίας ΕΠΟΠ μετά από καταγγελία Στρατιώτη για βιαιοπραγία και αναμένεται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα του Στρατοδικείου.
Ο συνάδελφος κατήγγειλε σε αστυνομικό τμήμα Επιλοχία, ότι μετά από μεταξύ τους διένεξη ο ΕΠΟΠ προέβη σε βιαιοπραγία και φθορά ξένης περιουσίας, χτυπώντας με ξύλο τον στρατιώτη στο κεφάλι και προκαλώντας ζημιές στο όχημά του.
Μετά από την καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα χθες Κυριακή, ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας συνελήφθη και κρατήθηκε έως ότου απολογηθεί σήμερα στη στρατιωτική δικαιοσύνη.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Καλούμε τους συνφάνταρους να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι, μην φοβάστε και μην ψαρώνετε.
Σε κάθε παρόμοια περίπτωση να καταγγείλετε άμεσα και να έρθετε σε επικοινωνία με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, για να σας προσφέρει κάθε στήριξη και νομική συνδρομή.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

3 σχόλια:

  1. Να ειναι καλα τα παιδια στα Νησια ,γιατι πανω κατω μαζι μας ειναι στα ιδια σκατα οποτε δεν εχουμε αυτα που εχει ο εβρος το γκετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εβρος ειναι μια κατηγορια απο μονος και κακος εφυγα απο νησι (τελειωσα μεν ) αλλα ειναι μερικη και απο τις δυο πλευρες που βριζουν μανες οποτε δεν θα ελεγα οτι ειναι ολοι η άγιοι (ανεξαρτήτως βαθμου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει οχημα στο εβρο που να μην ειναι χτυπημενο ,δυσκολο να το πιστέψω οτι αυτη που μαλωσαν δεν ελεγαν χοντράδες και η δυο (λεγοντας για Μανες κτλπ ) ουτε προκειται να παρω το μερος κανενος αλλα και η δυο πρεπει να πανε στρατοδικείο και οχι μονο ενας οταν βριζουν την Μανα του καθενος,απο ποτε εγινε μοδα να βριζουνε τον καθενα αναλογα τον τοπο του η να τον υποβάθμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή