Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Επιτροπή Φαντάρων Έβρου: Ποιος και Γιατί θέλει να κλείσει το στόμα των φαντάρων;

Ακραίες αντιδράσεις μιλιταριστών και εθνικιστών στρατιωτικών προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση των συνφάνταρων της  Επιτροπή Φαντάρων Έβρου:

Οι εθνικιστές εθνικιστές και το Υπουργείο Άμυνας θέλουν να κρατούν οι φαντάροι το στόμα τους κλειστό.
Να είναι άβουλα, ακίνητα και αναλώσιμα στρατιωτάκια, κρέας στα κανόνια του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού, που θα θυσιαστούν χωρίς δεύτερη κουβέντα για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και των εφπλιστών.
Μας θέλουν αδίστακτους διώκτες των προσφύγων που δημιουργούν και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με την συμμετοχή τους στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Ποιος ξεχνά την ενεργοποίηση της 16ης Μεραρχίας εναντίον των προσφύγων από την Παλαιστίνη, λαού που δολοφονεί το Ισραήλ σύμμαχος του ελληνικού αστικού κράτους.
Αυτό που ενδιαφέρει το Υπουργείο Άμυνας είναι να μας παραμυθιάσει με το Φιλανδικό Μοντέλο και να επεκτείνει την ίδια ακραία εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της νεολαίας που υποχρεωτικά ντύνει στα χακί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης.
Επιπλέον στόχος τους είναι να Στρατολογίσουν τις Φτωχές Γυναίκες στον Στρατό -εθελοντικά μας λένε- και να αυξήσουν τους Μισθοφόρους Στρατιώτες με φτωχές νέες και νέους που στην ανεργία και μαύρη εργασία τους αντιπροτείνουν καριέρα των 800 ευρώ στον Στρατό και μια χούφτα ευρώ για τις αποστολές εκτός συνόρων.

Σε όλα αυτά όμως βρίσκουν αντίσταση.
Η νεολαία δεν γουστάρει τον Στρατό και τους βρώμικους πολέμους τους.
Μέσα στον Στρατό αναπτύσσεται κίνημα αγωνιστών φαντάρων, συγκροτούνται Επιτροπές Φαντάρων, υπάρχει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, και όλοι μαζί αγωνίζονται να Υπερασπίσουν τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να αμφισβητήσουν τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, των Αμερικανών, και των ΕΕ-ΝΑΤΟ.

Αυτός ο ταξικός αγώνας, αυτή η προσπάθεια αντιπολεμικού κινήματος μέσα στον στρατό "τους πονά', τους κάνει να ανησυχούν, γιατί το κατεστημένο πρώτα απ΄όλα μας θέλει Υποταγμένους, Χειραγωγήσιμους, για να Αναλωθούμε για τα λεγόμενα ¨εθνικά συμφέροντα¨...
 Ε λοιπόν εμείς δεν θα τους κάνουμε την χάρη να σταματήσουμε.
Συνεχίζουμε να Αγωνιζόμαστε για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπολισμών.
 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες Επιχειρηματίες-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

Επιτροπή Φαντάρων Έβρου

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Για τον Άδωνη που πετάγεται και κάνει απειλές από του πουθενά και τρέχουν όλοι η υπόλοιπη,διότι χώνονται..μήπως θέλει να γίνει υπουργό; άμυνας? Διότι έχει λαμπρό ιατρικό στο στρατό και έχει γνώσεις για ολα ( όχι φυσικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή