Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

«Βαφτίσια» σε εργολαβίες του ΓΕΣ

Armyvoice News
«Βαφτίσια» σε εργολαβίες του ΓΕΣ – Καλεσμένοι όσοι τα παραλαμβάνουν και υπογράφουν κάνοντας τα στραβά μάτια





Πληροφορούμαστε ότι πολλά βαφτίσια συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε υπηρεσίες του ΓΕΣ. Για παράδειγμα εργασίες βελτίωσης ή συντήρησης οδικού δικτύου αξιοποιούνται για άλλες ανάγκες, αλλά τα βαφτίσια της αρχικής ανάθεσης παραμένουν.
Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι: αυτοί που παρακολουθούν το έργο, αυτοί που το παραλαμβάνουν, αυτοί που το πληρώνουν. Υπάρχει φυσικά και ο νονός, ο ανάδοχος δηλαδή που το φτιάχνει.

Πληροφορούμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τους περισσότερους «καλεσμένους» εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει η άνωθεν απαίτηση να γίνονται αποδεκτά τα βαφτίσια και όλοι να κάνουν τα στραβά μάτια βεβαιώνοντάς τα ενυπογράφως.

Όλα αυτά για να πληρώνεται πιο γρήγορα από το κανονικό ο εργολάβος που δείχνει να έχει μια εξαιρετικά καλή συνεργασία με τη διοίκηση, γενικώς.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι από ψηλά αντί να επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στη δυσαρέσκεια, ή ακόμα και την άρνηση των «καλεσμένων», επικεντρώνεται στην ικανοποίηση του νονού.

Πληροφορούμαστε επίσης ότι τις προάλλες καλεσμένος έφτασε στο σημείο να αναφωνεί σε απόγνωση «Άγιε μου Ανδρέα, κάνε το θαύμα σου να βρούμε την υγειά μας». Ίσως, βέβαια, να σκεφτόταν άλλες ατασθαλίες που ακούγονται, την στιγμή που διάφοροι απολαμβάνουν τις διακοπές τους, μέρες που είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου